Bez pakietu startowego PMW

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
qwert
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Czy na starcie i na trasie biegu półmaratonu warszawskiego będzie selekcja faktycznie na te strefy czasowe i czy w przypadku nie posiadania nr startowego będą takie osoby wypraszane z tej imprezy biegowej?? Przyznam się szczerze, że nie uśmiecha mi się płacić 80zł za jakiś bezsensowny pakiet startowy zwłaszcza jeżeli jestem studentem, który musi zapłacić za bilet na dojazd i powrót. Przykro stwierdzić ale to jest droga zabawa ale przyjemna.
Ostatnio zmieniony 17 mar 2011, 23:01 przez qwert, łącznie zmieniany 1 raz.
PKO
Awatar użytkownika
kubako83
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

qwert pisze:Czy na starcie i na trasie biegu półmaratonu warszawskiego będzie selekcja faktycznie na te strefy czasowe i czy w przypadku nie posiadania nr startowego będą takie osoby wypraszane z tej imprezy biegowej?? Przyznam się szczerze, że nie uśmiecha mi się płacić 80zł za jakiś bezsensowny pakiet startowy zwłaszcza jeżeli jestem studentem, który musi zapłacić za bilet (obecnie studiuje na Słowacji) na dojazd i powrót. Przykro stwierdzić ale to jest droga zabawa ale przyjemna.
Pakiet startowy to nie tylko batonik ale cała organizacja imprezy. Na koncerty też sobie wchodzisz przez dziurę płocie? Nie masz poczucia, że jak się z czegoś korzysta to się za to płaci? Inni płacą...
Kuba -----> [url=http://www.kuba-pichci.pl]jesteś głodny? zjedz coś![/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?t=15372]mój blog[/url] | [url=http://bieganie.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=28&t=15605]skomentuj[/url]
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

sa biegi blizej miejsca gdzie studiujesz zapewne wiec jak nie masz kasy to nie biegnij w najdrozszym polmaratonie w kraju... i nie bedziesz musial wydac kasy na przejazd..
Awatar użytkownika
lubusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:20:14

Nieprzeczytany post

qwert pisze:Czy na starcie i na trasie biegu półmaratonu warszawskiego będzie selekcja faktycznie na te strefy czasowe i czy w przypadku nie posiadania nr startowego będą takie osoby wypraszane z tej imprezy biegowej?? Przyznam się szczerze, że nie uśmiecha mi się płacić 80zł za jakiś bezsensowny pakiet startowy zwłaszcza jeżeli jestem studentem, który musi zapłacić za bilet (obecnie studiuje na Słowacji) na dojazd i powrót. Przykro stwierdzić ale to jest droga zabawa ale przyjemna.

To jest niedopuszczalne aby studenci musieli za coś płacić. Szczególnie Ci, którzy studiują na Słowacji :grr:
Powiem Ci więcej. Słyszałem, że mają ma tam być lotna ( biegowa ) grupa "kanarów".
Jak Cię złapią bez startowego, to oprócz wywalenia z biegu grozi Ci jeszcze grzywna :taktak:
michel
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

normalnie skandal przecierz znizki powinne byc takze dla ;nauczycieli,funkconarjuszy MON,SG,POLICCJI,UC,bylym ubekom,gornikom itd....proponuje bojkot imprezy albo jakies manifestacje na trasie (petardy,siekiery moze nie koniecznie) hihihihii.
qwert
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

I to właśnie chciałem usłyszeć <hehe> Na oficjalnej stronie PMW jest artykuł o kibicach i takie tam żeby połówka warszawska była porównywalna do biegów europejskich mam na myśli w Barcelonie Londynie itd. Taką promocją tego nie zbudujemy bo cena odstrasza. To już nie jest promocja zdrowego aktywnego spędzania czasu i promocji miasta tylko czysta komercja. Proszę mi odpowiedzieć ile osób pobiegło w tamtym roku w PMW w przedziale wieku 18 - 24 lat ?? Szacuję na ok 400 na 5 tys zawodników. A właśnie ta grupa wiekowa powinna być najbardziej liczna a nie osoby w wieku 50lat. I co śmieszne zero zniżek gdzie półmaraton w Toruniu ma takie (zestaw kosztował 20zł) i organizacja jest na wysokim poziomie a tu nie ma. Dzięki za odpowiedzi i postanawiam poprawę.
michu77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

qwert pisze:I to właśnie chciałem usłyszeć <hehe> Na oficjalnej stronie PMW jest artykuł o kibicach i takie tam żeby połówka warszawska była porównywalna do biegów europejskich mam na myśli w Barcelonie Londynie itd. Taką promocją tego nie zbudujemy bo cena odstrasza. To już nie jest promocja zdrowego aktywnego spędzania czasu i promocji miasta tylko czysta komercja. Proszę mi odpowiedzieć ile osób pobiegło w tamtym roku w PMW w przedziale wieku 18 - 24 lat ?? Szacuję na ok 400 na 5 tys zawodników. A właśnie ta grupa wiekowa powinna być najbardziej liczna a nie osoby w wieku 50lat. I co śmieszne zero zniżek gdzie półmaraton w Toruniu ma takie (zestaw kosztował 20zł) i organizacja jest na wysokim poziomie a tu nie ma. Dzięki za odpowiedzi i postanawiam poprawę.

Półmaraton w Toruniu - dla niestudentów - kosztował chyba również 80zł. Czyli taka sama/zbliżona cena za bieganie po lesie, a tu masz centrum Warszawy.

Jak już pobiegniesz bez numeru - to chociaż weź ze sobą swoją wodę, nie zabieraj komuś medalu na mecie, nie korzystaj z prysznicy, toalet przygotowanych przez orgazniatorów itd. :zero:
tylut
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Nie stac Cie nie biegnij. Proste. To jest impreza komercyjna bylo nie bylo :)

TYlut
Awatar użytkownika
Bouli
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

qwert pisze:Czy na starcie i na trasie biegu półmaratonu warszawskiego będzie selekcja faktycznie na te strefy czasowe i czy w przypadku nie posiadania nr startowego będą takie osoby wypraszane z tej imprezy biegowej?? Przyznam się szczerze, że nie uśmiecha mi się płacić 80zł za jakiś bezsensowny pakiet startowy zwłaszcza jeżeli jestem studentem, który musi zapłacić za bilet na dojazd i powrót. Przykro stwierdzić ale to jest droga zabawa ale przyjemna.
Żenada
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Student i infantylne pytanie?
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

weź lepiej wymierz trasę na maprunie, ustaw buteleczki na trasie (najlepiej na pętli) nazwij go biegiem tu czci qwerta i będziesz miał jak swój i to za darmo, a no i pewne podium ;-) co po chcesz biec w tłumie i to jeszcze z tym stresem , że cię wyłapią na trasie albo później na filmie czy foto i dostaniesz dożywotni zakaz startu w imprezie - jaki obciach, i będzie się to za tobą ciągnęło do końca życia
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

piter82 pisze:weź lepiej wymierz trasę na maprunie, ustaw buteleczki na trasie (najlepiej na pętli) nazwij go biegiem tu czci qwerta i będziesz miał jak swój i to za darmo, a no i pewne podium ;-) co po chcesz biec w tłumie i to jeszcze z tym stresem , że cię wyłapią na trasie albo później na filmie czy foto i dostaniesz dożywotni zakaz startu w imprezie - jaki obciach, i będzie się to za tobą ciągnęło do końca życia

podstawowa pozytywna cecha tego rozwiazania dla niego bedzie to ze jest za darmo:D:D
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ