Ktoś zaczyna w Lublinie? LSM

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Silv
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jako, że to mój pierwszy post - witam . A teraz do rzeczy - po dłuższej przerwie wracam do biegania i wolałabym biegać w terenie niż na bieżni - szukam koleżanki do wspólnego biegania 3 razy w tyg wg planu dla początkujących na 6 tyg - czyli truchcik na zmianę z marszem. Przyznam, że w zależności od kondycji - rozważam opcję skrócenia tego okresu przygotowawczego . To tak z grubsza Aha - mieszkam na LSMie - na początek myślę albo o bieganiu na Budowlanych albo w wąwozie a dzisiaj ktoś podał mi jeszcze do przemyślenia - bieżnie na Orliku przy Balladyny. Czy ktoś tam biega? Orientujecie się ile ma 1 kólko?

A żeby nie było, że to oferta rzucona w próżnię - zaczynam najpóźniej 7mego lutego (z tendencją do wcześniej). Kto chętny? Jeśli rano to ok. 9tej, jeśli wieczorem - ok. 20.30 Ja chętniej wieczorem ale to temat do ustalenia. Co drugi dzień na początek.
PKO
Silv
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czyżby Lublin zimował i nikt teraz nie chce biegać? :)
Za tydzień wskakuję na rower i pomierzę dokładnie traski - ale na początek to tak po prostej pewnie do pętli przy Raszyńskiej - w obie strony (od domu do domu) powinno być jakieś 5km.
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011, 14:25 przez Silv, łącznie zmieniany 1 raz.
Silv
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie wyczekam do przyszłego tygodnia :) Wyjdę dzisiaj chociaż na trochę - bez pulsometru ale trudno :)
mirwena
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: jakim maratonie?

Nieprzeczytany post

... a ja się z tamtąd wyprowadziłam.... XD powodzenia :) ja właśnie rozpoczełam ten 6 tygodniowy program. Symulacja bo nie chcę sobie paszczy na lodzie połamać :D jeszcze raz powodzenia :)))))
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ