propozycja - reklamy

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W tematach dotyczących sprzętu, w sposób niezwykle irytujący pojawiają się nowozarejestrowani użytkownicy, tylko po to żeby zareklamować jakąś markę, udając zwykłego forumowicza (ostatnio temat stoor, rozpoczęty prawdopodobnie przez kogoś z tej firmy, a potem podłącza się jak zwykle gość z Under Armor).

Proponuję więc, aby w dziale sprzęt mogli wypowiadać się tylko użytkownicy z pewnym stażem forumowym oraz z pewną ilością postów poczynionych w innych działach niż sprzęt. Firmy i sprzedawcy mogliby natomiast pisywać jako nowicjusze, tylko jeżeli oficjalnie przybiorą nicka odpowiadającego nazwie ich firmy.

Co admin na to?
New Balance but biegowy
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem kryptonaganiacze firm są łatwi do wykrycia i działają de facto wprost przeciwnie do intencji, co samo w sobie jest karą :ble:
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Klasycznych spamerów staram się usuwać, zwłaszcza, jeśli ktoś zwróci mi na nich uwagę dlatego zawsze proszę mi na to zwracać uwagę.
Ale te obydwa przypadki nie są dla mnie wcale takie oczywiste.
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Qba Krause pisze:Moim zdaniem kryptonaganiacze firm są łatwi do wykrycia i działają de facto wprost przeciwnie do intencji, co samo w sobie jest karą :ble:
Dla starych forumowych wyjadaczy wykrywanie nie jest problemem. Sądzę jednak, że z forum korzysta przede wszystkim biernie masa osób, które mogą się łatwo zasugerować jakąś kryptoreklamą. Obniża to wiarygodność forum bieganie.pl.

Taki mechanizm też wykluczyłby lub ograniczył konieczność "łapania" spamerów przez admina.
ODPOWIEDZ