Ból kolana

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
gajtas1
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie, od jakiegoś miesiąca mam problem otóż kiedy stoję i lewą nogę zginam w kolanie do tyłu(szybkim ruchem)to czuję ból w środku kolana w momencie zginania do tyłu nogi a do przodu już nie, wydaje mi się ,że ból jest trochę silniejszy dzisiaj podczas truchtu zaczełem czuć ten ból po jakiś 2 km i odpusciłem trening po 3min wracałem do domu spokojnym tempem i już nic mnie nie bolało. Dodam ,że ten ból mam cały czas nawet jak siedzę w domu (tylko podczas tego zginania nogi w kolanie do tyłu) Ból nie jest na tyle silny, aby mi przeszkadzał w normalnym życiu, podczas chodzenia itd nic nie czuję. Od tygodnia biorę w tabletkach glukozaminę, od wczoraj smaruję sobię maścią końską rozgrzewającą mam nadzieję,że to mi coś pomoże. Proszę was o jakieś porady gdyż niedługo mam ważny w swoim życiu egzamin do straży pożarnej i nie mogę teraz odpuszczać sobie treningów.
PKO
Napalcumakał
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

sprobuj jakies masci przeciw zapalne jesli nie pomoze to jest szybki lecz drogi sposób a mianowicie terapia fala uderzeniowa mnie pomogły 3 takie zabiegi ale kosztowało to dosc troche bo 100 za 1
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ