Witam

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No i pierwsza dycha na zawodach za mną jestem średnio zadowolony gdyż wynik był gorszy niż się spodziewałem byłem pewny ze będzie coś koło 43 min a ostatecznie dobieglwm w czasie 44.18 nie wiem co się stało może to pogoda 29 stopni bardzo duszno( godzinę po zawodach była olbrzymia burza) trasa z wieloma stromymi podbiegami , a może poprostu słabszy dzień no nic za dwa miesiące polmaraton temperatura będzie pewnie podobna wiec trzeba się wziąć ostro za trenowanie, być może potrzebny mi był taki zimny prysznic
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
PKO
Awatar użytkownika
F@E
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

fajny wynik tylko ćwicz a będzie ok
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś zapoznalem się z wynikami z wczorajszego biegu na 10 km w sumie patrząc na rezulaty nie tylko mnie tak upał meczyl najlepszy czas był 33,17 dla porównania rok temu najlepszy czas był w granicach 30 min czyli i tym najlepszym tez nie bieglo się za dobrze ostatecNie byłem 42 z 987 biegaczy którzy dobiegli do końca ( podobno masa ludzi odpadła po drodze ze względu na pogodę) w swojej kategori wiekowej byłem 7 ;) czyli nie tak zle
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapomniałem dodać ze w pierwszej trójce znalazł się Polak w tak dużym mieście jak Chicago j wśród takiej konkurecji mimo wszystko zalapal się do grona najlepszych;))))))))
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ