Seria ubrań biegowych w sieci LIDL
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
- Życiówka w maratonie: brak
Byłem dziś na zakupach i w LIDL-u zauważyłem na półkach serie ubrań do biegania. Koszulka, spodenki ,mikropolar. Producentem jest Crivit sport. Ceny są śmieszne a ubrania nawet nie najgorsze. Akcja trwa chyba tydzień więc warto sprawdzić. Kupiłem spodenki i rozmiarówka trochę zawyżona bo getry są prawie luźne ale pozatym bardzo spoko, a cena 25 zł . 

-
- Zaprawiony W Bojach
Ponieważ zawszę czatuję na biegowe kolekcje w Lidlu i Tchibo, wczoraj zawitałem do Lidla i kupiłem koszulkę oraz krótkie legginsy, to i to po 25 złotych. Wykonane są przyzwoicie, z Coolmaxu, rozmiarówka faktycznie niemiecka...
Były również buty za 40 złotych, ale nie podeszły mi jeżeli chodzi o wygląd, oraz całkiem przyzwoity pas z kieszonką oraz miejscem na dwa bidony, za 15 złotych.
U mnie chociaż to był pierwszy dzień kolekcji, z M-ek, które noszę, dorwałem przedostatnie sztuki tak legginsów jak i koszulki, więc pośpiech wskazany...
Były również buty za 40 złotych, ale nie podeszły mi jeżeli chodzi o wygląd, oraz całkiem przyzwoity pas z kieszonką oraz miejscem na dwa bidony, za 15 złotych.
U mnie chociaż to był pierwszy dzień kolekcji, z M-ek, które noszę, dorwałem przedostatnie sztuki tak legginsów jak i koszulki, więc pośpiech wskazany...
- Robert W.
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:59:01
W legginsach jest kieszonka z suwakiem na klucze, umiejscowiona z tyłu. W koszulkach (2 z 3 modeli) jest sprytnie umieszczona kieszonka na mp3-kę, z tyłu na dole. W tym samym niej więcej miejscu jest wspomniana wcześniej kieszonka na klucze. Mam nadzieję że nie mp3-ka nie będzie obijała się o klucze. Najwyżej będę zamykał mieszkanie na jeden mały klucz. 

- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
nie chce gasić entuzjazmu, ale w zeszłym roku też był podobny temat i opinie nie były najlepsze, szczególnie po kilku praniach. Może w tym roku już lepiej się do tego przygotowali i jest lepsza jakość tej odzieży sportowej z Lidla
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
2latenie chce gasić entuzjazmu, ale w zeszłym roku też był podobny temat i opinie nie były najlepsze, szczególnie po kilku praniach. Może w tym roku już lepiej się do tego przygotowali i jest lepsza jakość tej odzieży sportowej z Lidla
Pozdrawiam

- Robert W.
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:59:01
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
na forum było wiele watków o ''awaryjnosci'' asicsów wiec lidlowym rzeczom tym bardziej mozna wybaczyc sam mam troche odziezy marketowej -shamp,crane,runners point,tchibo do tego go sport,kalenji i mnie osobiscie nic wiecej nie trzeba.
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
ALDI kontratakuje
http://aldi.pl/OFFER_PL_SA/index14.shtml
http://aldi.pl/OFFER_PL_SA/index14.shtml
-
- Zaprawiony W Bojach
Wczoraj biegałem pierwszy raz w leginsach z Lidla i wszystko jest ok. Na marginesie, rozmiary są naprawdę "niemieckie" tzn. zaniżone - M-ka Lidlowa wypada jak solidna L-ka z np. Nike.
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.e ... llen_popup
niemiecka rozmiarowka
niemiecka rozmiarowka
-
- Zaprawiony W Bojach
Dla przykładu zgodnie z powyższym linkiem M-ka to pas 82-87 cm, czyli kila cm widełek, ciuchy de facto sytuują się bliżej górnej granicy. A jeżeli dodamy fakt, że np. legginsy z założenia powinny być obcisłe, to chudzielce będą miały problem 

- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Ja też kupiłem spodenki z Lidla i nie polecam bo znikają...
Dziś położyłem w łazience wraz z koszulką z decathlona i koszulka została a spodni nie ma.
Pół dnia przeszukiwałem całe mieszkanie, a wcale duże to ono nie jest i nie ma.
Musiały zniknąć , tak to jest jak się oszczędza na nie markowych ciuchach

Dziś położyłem w łazience wraz z koszulką z decathlona i koszulka została a spodni nie ma.
Pół dnia przeszukiwałem całe mieszkanie, a wcale duże to ono nie jest i nie ma.
Musiały zniknąć , tak to jest jak się oszczędza na nie markowych ciuchach

-
- Zaprawiony W Bojach
Jakiś czas temu pojawiła się wypowiedz Michała Smalca o tym, że on biega w butach z Lidla. Rozśmieszyła mnie okropnie, bo sam biegam dość dużo i wiem jak ważne są buty. Nie mówię, że buty z Lidla to szajs, bo nigdy nie biegałem, ale nie wydaje mi się, iż można wyprodukować dobrze oddychający, amortyzujący but za jakieś 5 czy 10 zł. Oczywiście ludzie truchtający 10km na tydzień jak najbardziej mogą sobie używać takiego obuwia, ale zawodowiec biegający 28:50 na 10km?? To jakieś śmiechu warte, bo chyba go stać na porządne buty. To tak jakby taksówkarz jeździł Fiatem 125p, bo też dojedzie. Nie popadajmy w skrajności. Ja nigdy w życiu nie zapłaciłem za buty więcej niż 250zł, a wszystko dlatego, że planuje swoje wydatki. Biegam obecnie w LunarTrainer, które kupiłem na wyprzedaży numerów. Damska 42 różnie się od męskiej jedynie kolorem znaczka, a że wagę mam jak najbardziej damską zapłaciłem (35 funtów), LunarRacer (Michał biega w nich obecnie zawody) zamiast 429 kosztowały mnie 120 zł (ebay.co.uk). Jeżeli chodzi o ciuchy to można kupić na prawdę tanio super ubrania typu sponsorowane bluzy, koszulki Nike za 5 funtów. Trzeba tylko się troszkę postarać.
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
A to dobre.Wojtek87 pisze:but za jakieś 5 czy 10 zł.
Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.