Ścieżki Biegowe - Katowice
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zapraszam do kontaktu z naszymi trenerami oraz innymi ścieżkowiczami za pośrednictwem tego forum!
Informacje o Programie Ścieżek Biegowych znajdziecie na naszej stronie www.sciezki-biegowe.pl
Informacje o Programie Ścieżek Biegowych znajdziecie na naszej stronie www.sciezki-biegowe.pl
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witam.
W regulaminie wyczytałam, że "Organizator nie zapewnia szatni ani opieki nad rzeczami osobistymi".
A szkoda. Nie każdy przyjeżdża samochodem, w którym może zostawić odzież wierzchnią.
W regulaminie wyczytałam, że "Organizator nie zapewnia szatni ani opieki nad rzeczami osobistymi".
A szkoda. Nie każdy przyjeżdża samochodem, w którym może zostawić odzież wierzchnią.
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
http://www.pedziwiatr.gliwice.pl
-
- Stary Wyga
Rzeczywiście, nie zapewniamy szatni. Nie mamy takiej możliwości, zajęcia są bezpłatne i namawiamy osoby na wizytę w stroju sportowym. Zawsze jednak znajdzie się ktoś z samochodem, w którym można zostawić swoje cywilne ubranie.Dzidka pisze:Witam.
- glodny1988
- Zaprawiony W Bojach
Dzidka nie przejmuj sie trener Jakubik zawsze przyjezdza autem wiec nie bedzie problemu.Fajnie ze znow beda sciezki brakowalo ich.
-
- Wyga
Biegałem dzisiaj na ścieżkach z AUGUSTEM JAKUBIKIEM o którym dotychczas tylko wiele słyszałem.To wielki autorytet,prawdziwy guru i normalny pełen optymizmu człowiek,który chętnie doradzi i podzieli się swoją wiedzą zdobytą na ...........km przebiegniętych tras.Zachęcam wszystkich i tych co zaczynają i tych co już wszystko wiedzą , do biegania w ramach programu Ścieżki biegowe.
Ja napewno nie odpuszczę.
Ja napewno nie odpuszczę.
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuje wszystkim co tak licznie przybyli na dzisiejsze zajęcia. Pogoda była wyjątkowo nieprzyjemna - deszcz i chłód nie zachęcały do biegania. Mimo tych warunków z najwytrwalszymi zrobiliśmy półmaraton w bardzo przyzwoitym tempie.
Justyne i Mirka przepraszam że musieli czekać na klucze - obiecuje poprawę - August
Justyne i Mirka przepraszam że musieli czekać na klucze - obiecuje poprawę - August
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:30
- Kontakt:
Szkoda, że to "kawałek" drogi z Żor jest, ale osoba trenera barrrrrrdzo zachęcająca. Może choć w soboty uda się przyjechać na mały trening.
-
- Stary Wyga
August czasem wyrusza dzień wcześniej, żeby zrobić swoje 100km:)), pozdrawiamy Katowice!
-
- Rozgrzewający Się
Śląsk dziekuje za pozdrowienia i również pozdrawia wszystkich biegających oraz odwiedzających tę stronę.
Dzisiaj zapowiada się ładna pogoda więc warto przyjść by zaliczyć wspólny trening lub swój pierwszy raz...
August
Dzisiaj zapowiada się ładna pogoda więc warto przyjść by zaliczyć wspólny trening lub swój pierwszy raz...
August
-
- Rozgrzewający Się
Dzisiaj przy pięknej pogodzie gościem na naszej ścieżce był dyrektor maratonu Silesia Bohdan Witwicki, który odpowiadał na liczne pytania dotyczące organizacji tak dużej imprezy. Niespodzianką dla wszystkich była obecność Mistrzyni Polski w półmaratonie Agnieszki Gortel, która pokazała kilka ćwiczeć rozciągających.
Zapraszam na kolejne zajęcia w najbliższy wtorek o godzinie 18.00 - August
Zapraszam na kolejne zajęcia w najbliższy wtorek o godzinie 18.00 - August
- Dzidka
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A czy w najbliższą sobotę: 1 maja są przewidziane jakieś "niespodzianki"?
Ptak lata, ryba pływa, człowiek... biega.
-
- Rozgrzewający Się
Na jednej z najbliższych ścieżek będziemy gościć olimpijczyka z Aten Benjamina Kucińskiego.
W sobotę oprócz normalnych zajęć omówimy taktyke biegu na maraton Silesia.
15 maja zapraszam na testowanie obuwia Nike oraz systemu Nike+
22 maja test Coopera - August
W sobotę oprócz normalnych zajęć omówimy taktyke biegu na maraton Silesia.
15 maja zapraszam na testowanie obuwia Nike oraz systemu Nike+
22 maja test Coopera - August