Bieg Nadwiślański - Kraków

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
kamilj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Podobno 27ego marca odbędą się przełaje na krakowskim AWFie w ramach corocznego Biegu Nadwiślańskiego, czy ktoś ma informacje na ten temat? np. może podać link do regulaminu?
PKO
Rapacinho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Szczerze mówiąc pierwsze słyszę, choć z tego co kojarzę to rzeczywiście w paru przy AWF coś tam się chyba odbywa co roku. No ale konkretów za bardzo nie znam, a tą nazwę bieg Nadwiślański to pierwszy raz słyszę :)
Moniś
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

kamilj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rapacinho pisze:Szczerze mówiąc pierwsze słyszę, choć z tego co kojarzę to rzeczywiście w paru przy AWF coś tam się chyba odbywa co roku. No ale konkretów za bardzo nie znam, a tą nazwę bieg Nadwiślański to pierwszy raz słyszę :)
Nadwiślański Bieg na Przełaj to jeden z najstarszych biegów (np sprawozdanie z ostatniego http://www.azs-awf.pl/content/view/148/6/)
nie była to impreza masowa, więc może dlatego nie słyszałeś.
do tej pory startowałem z klubem, jednak w tym roku jestem niezrzeszony i nie mam pojęcia jak i czy mogę się zapisać. zatem w razie czego pobiegnę w inauguracji ścieżek biegowych. dzięki za info.
kamilj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurcze, w tym roku znowu nie ma info na temat tych zawodów. podobno tym razem też oprócz startu zawodników zrzeszonych będzie start dla amatorów. podobno za 2 tygodnie. podobno..
czy ktoś zna szczegóły?
kamilj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

już wiem
http://masters.azs-awf.pl/iv-cross-dla-amatorow
a co z samym biegiem nadwiślańskim nadal nie wiem :/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ