Może ktoś z Was poleci mi porządny sklep z butami do biegania w województwie Lubuskim? Byłem w Zielonej Górze w Sport Centrum (chyba tak ten sklep nazywa się) na ul. Batorego i kicha. Nic nie ma.
Po lekturze wielu wątków w necie doszedłem do wniosku, że takie buty na początku przygody z bieganiem kupuje się tylko w sklepie pod okiem fachowca.
Z góry dziękuję za pomoc
Sklep z butami w woj. lubuskim
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam!
Rzeczywiście w tym sklepie (nazywa się Athletic Sport) jest słabo z butami biegowymi. Wybierz się do Focus Parku i poszukaj takich sklepów jak City Sport lub Seezer. Znajdziesz tam buty biegowe między innymi takich marek jak Asics, Adidas, Nike, Puma, Reebok. Czasami zdarzają się w tych sklepach fajne wyprzedaże i można kupić porządne buty do biegania w przyzwoitych cenach.
Pozdrawiam!
Rzeczywiście w tym sklepie (nazywa się Athletic Sport) jest słabo z butami biegowymi. Wybierz się do Focus Parku i poszukaj takich sklepów jak City Sport lub Seezer. Znajdziesz tam buty biegowe między innymi takich marek jak Asics, Adidas, Nike, Puma, Reebok. Czasami zdarzają się w tych sklepach fajne wyprzedaże i można kupić porządne buty do biegania w przyzwoitych cenach.
Pozdrawiam!
-
- Rozgrzewający Się
W city sport byłem /to ten sklep przy wejściu od stacji StatOil ?/ - porażka. Obsługa w postaci dwóch sympatycznych dziewczyn nie mających zielonego pojęcia o butach do biegania. Przynajmniej odniosłem takie wrażeniewiteck pisze:Witam!
Pozdrawiam!
A Seezer - gdzie to jest? Bo jakoś nie widziałem, a w Focus`ie byłem n-razy
-
- Rozgrzewający Się
Tak, to ten sklep. Rzeczywiście pracują tam sympatyczne dziewczyny, ale o butach do biegania nie mają zielonego pojęcia:-) Ja zrobiłem tak, że idąc do tego sklepu wiedziałem jaką mam stopę (pronacja) i mniej więcej jakie buty chcę kupić i nie liczyłem zbytnio na pomoc tych dziewczyn. Możesz poczytać trochę na tej stronie o doborze butów do biegania, żeby mieć jakieś rozeznanie.W city sport byłem /to ten sklep przy wejściu od stacji StatOil ?/ - porażka. Obsługa w postaci dwóch sympatycznych dziewczyn nie mających zielonego pojęcia o butach do biegania. Przynajmniej odniosłem takie wrażenie
Z tego co pamiętam, to sklep znajduje się chyba na przeciwko Reserved. Jednak też bym nie liczył zbytnio na wiedzę sprzedawców dotyczącą doboru butów do biegania.A Seezer - gdzie to jest? Bo jakoś nie widziałem, a w Focus`ie byłem n-razy
- ejchost
- Stary Wyga
- Kontakt:
z zielonej nie jest daleko do poznania. A w poznaniu masz InerSport i Decathlon'a
[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]