Komentarz do artykułu Zróbmy z turysty biegacza - tuning w w

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Ryszard N
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Znam niektóre produkty tej firmy i gorąco polecam. Całą zimę przebiegałem w leginsach z tej firmy. Polecam również bas biodrowy na dłuższe treningi lub ew. na maraton jeżeli ktoś używa. Doskonałem bluzy i spodenki. Świetny pomysł z bocznymi kieszonkami wykonanymi z siatki. Trochę mniej we mnie entuzjazmu do marki ICE BUG. Buty specjalnego przeznaczenia. Kolce które pozwalają się utrzymać na lodzie. Niestety, obok tych butów na zimę należy mieć jeszcze inną parę. Buty pozbawione są systemów amortyzacyjnych lub mają ale takie sobie. Biegałem treningowo w nich po 25 km. Średnia przyjemność.
Problemem jest słaba dostępność reklamowanych produktów. Jest co prawda sklep www.napieraj.pl ale taki sprzęt warto przed zakupem wziąść do ręki, przymierzyć i podjąć decyzję. Szczególnie że produkty te jak większość wysokiej klasy nie są tanie.
Awatar użytkownika
Beagle
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak rok temu byłem w górach i pobiegłem na Orlą Perć w Ice Bug-ach to przynajmniej inni turyści mnie zapamiętali cytuje: O to Pan w tych chrzęszczących butach! ,swoją drogą Ice Bug-i spisują się świetnie na lodzie i w górach, przyczepnośc jak w rakach.Ja używam plecaka Vaude - model przeznaczony dla snowboarderów - spisuje sie super ma wszystkie te patenty co redlight + dla mnie najważniejszy mozna przyczepić deche i kask.
Awatar użytkownika
piter82
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:32
Życiówka w maratonie: 3:22:xx

Nieprzeczytany post

Adam coraz lepiej ci te reportaże wychodzą :-)
Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
DAL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzisiaj miałem przygodę z sklep.napieraj.pl . Nie będę opisywał dość irytującej sytuacji. Powiem tylko, że są niesłowni i należy sprawdzać co dostarczają (czy to na pewno zamówiony towar).
[url=http://runmania.com/rlog/?u=DAL][img]http://runmania.com/f/e40ac1523f13aca7f78b5f3b421c37a0.gif[/img][/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ