Plan Treningowy na 1500m

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
krzy36
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich forumowiczów:))
Jestem tutaj 1 raz i myślę że to jest najodpowiedniejsze miejsce w internecie gdzie będę mógł oczekiwać pomocy.

A chodzi o to że mam Wielką prośbę By mi ktoś pomógł ułożyć plan treningowy na poprawę czasu na dyst. 1500m.
Chciałbym trenować w jakimś klubie ale niestety takiego klubu w moich okolicach nie ma:/

Dlatego chciałbym sam zacząć trenować.
Obecny czas na tym dyst. mam gdzieś poniżej.4:45 a chciałbym go jeszcze poprawić by zejść poniżej 4:25...
(mój rekord życiowy wynosi 4:34 )

Proszę jeszcze raz o Pomoc... :ojoj:
"Prawdziwego lidera poznaje się nie po tym ile razy upada ale po tym jak szybko się podnosi"
PKO
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Możesz zacząć od planu w dziale trening/plany treningowe. Jest tam plan na 800-1500m.
Awatar użytkownika
bebej
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kup sobie ksiązke - na dobry początek np Zarys la pod redakcja Zd. Stawczyka - w dziale o biegach srednich masz jasno i klarownie napisane o co w nich chodzi - prof Jackowski chyba ten dział redagował i jak cos zrozumiesz z tego, to kombinuj sam. Dostep do bierzni jest konieczny, bo tempo do dystansu pokrewnego dłuzszego , docelowego ( 1500) i krótszego trudno jest biegac w lesie. Z tego co pamietam to są tam tez przykładowe plany ale napisane w postaci akcentów a nie gotowców.
P.S. Nikomu sie nie będzie chciało w necie pisac dla nieznajomej osoby planów - to nieporozumienie.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ