mają też czapeczki, koszulki bez rękowków skarpety - to akurat chyba jest do bani, sporo ciuchów dla dziewczyn.
ciekawi mnnie czy ktoś ma jakieś doświadczenia z elektroniką (pulsometr, zegarek) tchibo. a tak w ogóle to kto dla nich robi?
Dorównują wykonaniem Kalenji? Czy może jeszcze lepsze?Tomek Michałowski pisze:widziałem te rzeczy i oglądałem je, naprawdę szacunek , porządnie wykonane z dość dobrych materiałów
mam i tchibo i kalenji i wyżej cenie tchibosredniak pisze:Dorównują wykonaniem Kalenji? Czy może jeszcze lepsze?Tomek Michałowski pisze:widziałem te rzeczy i oglądałem je, naprawdę szacunek , porządnie wykonane z dość dobrych materiałów
wejdz na strone tchibo, potem wyprzedaż i dla dużych chłopcówglodny1988 pisze:GASPER-mógł bys zapodac linka do tych legginsów bo nie umie znalesc
te bluzy właśnie teraz też były ale w dziale wyprzedaży - z tego co widze już sie skończyły - też kupiłem 2 na zapas bo za 55 zł odpowiednik markowy to 200 minimumtomcio pisze:jesienią sprzedawali też ciuchy biegowe ale inne niż teraz. wtedy kupiłem bluzę ocieplaną z przedłużonymi rękawami i dziurą na kciuk. patent chyba adidasa- dla mnie super, szczególnie jak jest naprawdę zimno. można założyć na rękawiczkę i nic się nie wyciąga . po całej zimie dość intensywnego użytkowania, i prania, nie stwierdzam śladów widocznego zużycia. bluza ma malutką kieszonką na ramieniu na mp3 - nawet zdaje to egzamin. materiał jest świetny. w tym samym czasie kupowałem bluzę nike o w zasadzie podobnym kroju, przeznaczeniu i właściwościch materiału. i wiecie co...wolę tchibo. w nike jakoś się za mocno zagrzewam.