Kolekcja Tchibo

Awatar użytkownika
tomcio
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

dzisiaj na stoisku w tchibo widziałem nową kolekcję z ciuchami do biegania. ceny konkurencyjne. kupiłem kurtkę z siatkowa podszewką za jakieś 60 zł. jestem po pierwszym bieganiu i dochodzę do wniosku że kupowanie sprzętu o podobnych właściwościach znanych firm ale kilak razy droższych (podobna kurtka w NB ok 230 zł) troszkę mija się z celem. Tchibo jest przemyślane i ma przyzwoitą jakość - parking na zamek, ściągacze, kieszonki, rzepy na mankietach, odblaski, materiał pokryty teflonem, miejsce na mp3, siateczka na plecach itp. mam tylko wątpliwości co do jakości plastykowych pasków ściągających rękaw (tak jak w NB). no ale najwyżej się utnie :hahaha:
mają też czapeczki, koszulki bez rękowków skarpety - to akurat chyba jest do bani, sporo ciuchów dla dziewczyn.
ciekawi mnnie czy ktoś ma jakieś doświadczenia z elektroniką (pulsometr, zegarek) tchibo. a tak w ogóle to kto dla nich robi?
PKO
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

biegam w leginsach tchibo (teraz na ich www są przecenione na 30 zł) i bluzie tchibo - i cenie je wyżej niż markowe ciuchy - mają bardzo przemyślane wszystkie drobiazgi, niską cene i wysoką jakość. Tych leginsów to sobie kilka par zamówiłem - do -10 są ok
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

widziałem te rzeczy i oglądałem je, naprawdę szacunek , porządnie wykonane z dość dobrych materiałów

co do elektroniki to ciekawe kto dla nich to robi ? , czy jakiś no name i wtedy będzie skucha czy może podwykonawcą jest jakiś znany w branży producent
Tomek
Awatar użytkownika
sredniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:widziałem te rzeczy i oglądałem je, naprawdę szacunek , porządnie wykonane z dość dobrych materiałów
Dorównują wykonaniem Kalenji? Czy może jeszcze lepsze?
run your way

www.sklepbiegacza.pl - polecam
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Średniak , ja tu jestem na tym forum po to żeby dyskutować na argumenty ,jak chcesz pogadać o TCHIBO to to jest dobry wątek do tego,
jak chcesz pogadać o Kalenji to załóż nowy wątek i wtedy podyskutujemy

a i jeszcze jedno, jestem tu po to aby pomóc ludziom wybrać optymalnie buty dla ich stóp i staram się to robić rzetelnie na ile pozwala mi moja skromna wiedza

więc trzymajmy się tematu , a czytelników Tchibo przepraszam za zaśmiecanie wątku
Tomek
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

sredniak pisze:
Tomek Michałowski pisze:widziałem te rzeczy i oglądałem je, naprawdę szacunek , porządnie wykonane z dość dobrych materiałów
Dorównują wykonaniem Kalenji? Czy może jeszcze lepsze?
mam i tchibo i kalenji i wyżej cenie tchibo
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

to co mi się bardzo podoba w Tchibo to ich obsługa klienta , my jeszcze do takich standardów nie jesteśmy przyzwyczajeni ale Pani wita nas uśmiechem i dzień dobry , okazuje pomoc przy wyborze produktu

co do samych produktów to dotykałem , przymierzałem , mają elementy supplexu , lycry i elastanu, coolmaxu i tactela co znaczy ,że są dobre jakościowo i techniczne , mają też zastosowany jakiś system odprowadzania potu dry active plus , coś pewnie jak play dry u Reeboka

w spodniach są teflonowe wstawki ;-)

no i slogan biegowy dobry "dystans 10 km pokonuję o 3 minuty szybciej od syna a on jest ode mnie młodszy o 30 lat "
Tomek
Awatar użytkownika
tomcio
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jesienią sprzedawali też ciuchy biegowe ale inne niż teraz. wtedy kupiłem bluzę ocieplaną z przedłużonymi rękawami i dziurą na kciuk. patent chyba adidasa- dla mnie super, szczególnie jak jest naprawdę zimno. można założyć na rękawiczkę i nic się nie wyciąga . po całej zimie dość intensywnego użytkowania, i prania :oczko: , nie stwierdzam śladów widocznego zużycia. bluza ma malutką kieszonką na ramieniu na mp3 - nawet zdaje to egzamin. materiał jest świetny. w tym samym czasie kupowałem bluzę nike o w zasadzie podobnym kroju, przeznaczeniu i właściwościch materiału. i wiecie co...wolę tchibo. w nike jakoś się za mocno zagrzewam.
Awatar użytkownika
glodny1988
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

GASPER-mógł bys zapodac linka do tych legginsów bo nie umie znalesc
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

glodny1988 pisze:GASPER-mógł bys zapodac linka do tych legginsów bo nie umie znalesc
wejdz na strone tchibo, potem wyprzedaż i dla dużych chłopców :)
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

tomcio pisze:jesienią sprzedawali też ciuchy biegowe ale inne niż teraz. wtedy kupiłem bluzę ocieplaną z przedłużonymi rękawami i dziurą na kciuk. patent chyba adidasa- dla mnie super, szczególnie jak jest naprawdę zimno. można założyć na rękawiczkę i nic się nie wyciąga . po całej zimie dość intensywnego użytkowania, i prania :oczko: , nie stwierdzam śladów widocznego zużycia. bluza ma malutką kieszonką na ramieniu na mp3 - nawet zdaje to egzamin. materiał jest świetny. w tym samym czasie kupowałem bluzę nike o w zasadzie podobnym kroju, przeznaczeniu i właściwościch materiału. i wiecie co...wolę tchibo. w nike jakoś się za mocno zagrzewam.
te bluzy właśnie teraz też były ale w dziale wyprzedaży - z tego co widze już sie skończyły - też kupiłem 2 na zapas bo za 55 zł odpowiednik markowy to 200 minimum
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ