Witam,
Przymierzam się do kupna butów. Zainteresował mnie ww. model. Orientuje się ktoś jak to jest z tym goretexem? Czy buty z tym materiałem są przeznaczone do biegania tylko w chłodniejsze dni czy można w nich biegać niezależnie od temperatury? Z góry dzięki za odpowiedzi.
pzdr
Adidas Supernova Cushion GTX
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Chyba można ale podobno przy dłuższych wysiłkach jest w nich za ciepło.
Ja biegałem parę razy w PUMA Betasso i było ok ale pewnie było za krótko żebym poczuł "upał".
Ja biegałem parę razy w PUMA Betasso i było ok ale pewnie było za krótko żebym poczuł "upał".
-
- Rozgrzewający Się
Witam!
Jeśli przy dłuższych biegach jest w nich za ciepło to raczej się nie sprawdzą. Poszukuję butów do biegania po twardych nawierzchniach. Takich które będą mi służyć przez dłuższy czas a więc także w przyszłym sezonie. Będę ich używał sporadycznie ponieważ przeważnie biegam po bezdrożach. Może zamówić ten model ale bez goretexu?
pzdr
Jeśli przy dłuższych biegach jest w nich za ciepło to raczej się nie sprawdzą. Poszukuję butów do biegania po twardych nawierzchniach. Takich które będą mi służyć przez dłuższy czas a więc także w przyszłym sezonie. Będę ich używał sporadycznie ponieważ przeważnie biegam po bezdrożach. Może zamówić ten model ale bez goretexu?
pzdr