Śmieszna historia;]

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
luk.opo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Siema! Opowiem wam śmieszną historię jaka przydarzyła się mojemu bratu podczas treningu. Pewnego razu gdy wybiegał z lasu, kawałek przed nim, swoim spokojnym starczym tempem szła sobie jakaś babcia. Brat nie zwracając na nią większej uwagi biegł dalej. Gdy dobiegał do w/w babci, ta nagle odwróciła się przestraszona, po czym zaczęła iść wolniej i w zwolnionym tempie kucnęła, ręką chwytając leżącego przy drodze kija:]. Będąc "zamrożona" w takiej pozycji, odwróciła lekko głowę, żeby widzieć "napastnika" kątem oka. Mój brat, niezwykle rozbawiony minął ją jak gdyby nigdy nic, kontynuując trening. Po przebiegnięciu kilkunastu metrów odwrócił się i zobaczył, że staruszka dopiero zaczęła wstawać, oczywiście już bez kija. Całe szczęście, że nie dostała zawału, bo jeszcze posądzono by mojego brata o nieumyślne spowodowanie śmierci;P.
Żałuje że nie biegłem wtedy z nim. Dla ścisłości dodam, że akcja działa się w małym 20 tys. miasteczku, żeby nie powiedzieć wsi, gdzie bieganie nie jest częstym zjawiskiem.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2008, 23:05 przez luk.opo, łącznie zmieniany 1 raz.
PKO
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie no , cos pokreciles .

Wolno idaca babcia katem oka zauwazyla zblizajaca sie sylwetke biegacza .
Biegacz po minieciu jej , nadal biegl przed siebie .
Jednak niebawem uslyszal odglos zblizajcych sie krokow .
Katem oka zauwazyl szybko biegnaca babcie , w najnowszym modelu Nike .
W momencie jak babcia wyprzedzala , zdumiony biegacz wybakal :
To babcia tez ? ...
-Jak wszyscy to wszyscy , gowniarzu ! - uciela babcia , zostawiajac zaszokowanego biegacza w obloku pylu .

Czy ktos zna to jeszcze inaczej ?
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
piotrp72
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

To było inaczej. Wybiega gość z lasu, tam wystraszona babcia kuca po kija. Biegacz przebiega i by nie być posądzonym o niecne zamiary w pośpiechu się oddala. Po 10 kilometrach usłyszał kroki za sobą. Odwraca się, a to owa babcia biegnie za nim i krzyczy: -Stój zboczeńcu, jak już wystraszyłeś, to... ciapa nie bądź. :)
Pozdrawiam
PiotrP
luk.opo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hehe;] dobre
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Podczas biegania po lesie spotykam sie z różnymi reakcjami ludzi. Od totalnego nie zwracania uwagi do totalnego okazywania strachu. że skin biegnie i zaraz napadnie czy coś gorszego zrobi... :bum: :hejhej:
Jak widzę z daleka kogoś z pse bez smyczy a ten ktoś jest tyłem do mnie to zawsze wydaje jakieś głośne dźwieki by gość się odwrócił i przytrzymał psa. Na 10 osób 8 tak robi a te pozostałe osoby faktycznie miały wyluzowane psy co nie zwracały na mnie uwagi :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ