Jaki dres do biegania?
-
- Zaprawiony W Bojach
żaden dres do biegania
, w dresie się nie biega tylko prezentuje na dekoracji po ukończeniu zawodów lub zadaje szyku przed zawodami np.dresem z orzełkiem 
w chłodniejsze dni biegamy w bluzach oddychających bądż ocieplających ,legginsach oddychających bądż ocieplających ,kurtce/wiatrówce biegowej albo w ostateczności spodniach biegowych jak ktoś nie lubi "facetów w rajtuzach"
dres jest wielce niepraktyczny w biegu bo:
jest duży i łapie wiatr
szybko nasiąka potem
jest dość ciężki
jak się zagrzejesz to nie bardzo wiadomo co z nim zrobić

w chłodniejsze dni biegamy w bluzach oddychających bądż ocieplających ,legginsach oddychających bądż ocieplających ,kurtce/wiatrówce biegowej albo w ostateczności spodniach biegowych jak ktoś nie lubi "facetów w rajtuzach"
dres jest wielce niepraktyczny w biegu bo:
jest duży i łapie wiatr
szybko nasiąka potem
jest dość ciężki
jak się zagrzejesz to nie bardzo wiadomo co z nim zrobić
Tomek
- Psychotic
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
plus to, że jeśli to jest szelest, a nie mamy mp3, to wkurza niemiłosiernie
tylko leginsy/getry [zwał jak zwał, chyba]

[size=75][i][b]jest ryzyko, jest zabawa
albo piargi albo sława[/i][/b][/size]
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Psychotic
- Wyga
hehe, pewno jakies lobby traithlonowe w połączeniu z DuPont ma na to wpływ, bo przecież:wysek pisze:lycra ;dPsychotic pisze:plus to, że jeśli to jest szelest, a nie mamy mp3, to wkurza niemiłosiernie![]()
bieganie - getry z lycry
rower - lycra z pampersem

pływanie - kąpielówki też z lycry

[size=75][i][b]jest ryzyko, jest zabawa
-
- Rozgrzewający Się
Wiem ze lycra jest najlepsza do tego typu rzeczy. Jednak dres Eldris jest w czesci wykonany z termoaktywnej lycry
Ten drugi dres to ortalion więc raczej się nie sprawdzi. Podaje link do tego pierwszego (sami ocencie):
http://www.runnersworld.pl/product_info ... 097a66cfee

http://www.runnersworld.pl/product_info ... 097a66cfee
-
- Wyga
Witam,
zanim ktos odpowie, to dobrze, zeby zwrocil uwage na to jak wyglada dres Dobsom!
Do Kordek.
Dobsom jak najbardziej, Jest uzywany przez wielu biegaczy i nie slyszalem o jakichs kiepskich opiniach. Same superlatywy. Spokojnie kupuj. Na pewno bedziesz zadowolony. Dobsom jest projektowany dla osob biegajacych, material nie "zaciaga sie", mozesz biegac po krzakach, lasach, lakach itp.
zanim ktos odpowie, to dobrze, zeby zwrocil uwage na to jak wyglada dres Dobsom!
Do Kordek.
Dobsom jak najbardziej, Jest uzywany przez wielu biegaczy i nie slyszalem o jakichs kiepskich opiniach. Same superlatywy. Spokojnie kupuj. Na pewno bedziesz zadowolony. Dobsom jest projektowany dla osob biegajacych, material nie "zaciaga sie", mozesz biegac po krzakach, lasach, lakach itp.

pozdrawiam
TeQuila
TeQuila
-
- Wyga
pozdrawiam
TeQuila
TeQuila
-
- Rozgrzewający Się
Widziałem ten artykuł ale bardziej interesuje mnie ten drugi model czyli Eldris. Dzwoniłem do sklepu sx-sport i dowiedziałem się, że ten model jest specjalnie zaprojektowany na chłodniejsze dni. Natomiast model R-90 świetnie nadaje się jako warstwa zewnętrzna więc w zimie pod nie najlepiej ubrać legginsy. Postanowiłem, że zamówię Eldris. Dzięki za wszystkie odpowiedzi
Pzdr