Sosnowiec
-
- Rozgrzewający Się
ja jestem z Sosnowca...
ale co do tras to zbyt wiele Ci polecić nie mogę...
ja dopiero co zaczynam i biegam raczej <10km...
jedynym miejscem chyba gdzie można biegać jest park na środuli albo sielec... chyba że jakaś niwka albo za realem jak sie jedzie do katowic...
to są raczej ściezki parkowe i asfaltowe...
polecam park na niwce, ale to dosc daleko od centrum...
ale co do tras to zbyt wiele Ci polecić nie mogę...
ja dopiero co zaczynam i biegam raczej <10km...
jedynym miejscem chyba gdzie można biegać jest park na środuli albo sielec... chyba że jakaś niwka albo za realem jak sie jedzie do katowic...
to są raczej ściezki parkowe i asfaltowe...
polecam park na niwce, ale to dosc daleko od centrum...
-
- Rozgrzewający Się
ok, to mam juz jakis punkt zaczepienia ja będe na Pogoni, Niwka cos mi mowi ale nie wiem jak to daleko.
Do parku sieleckiego mam blisko, tylko ta pętla wokolo troche krotka.
A park na sroduli, brzmi zachecajaco? Podaj mi jakąś lokalizacje bo nie moge na mapie znalezc.
Do parku sieleckiego mam blisko, tylko ta pętla wokolo troche krotka.
A park na sroduli, brzmi zachecajaco? Podaj mi jakąś lokalizacje bo nie moge na mapie znalezc.
-
- Rozgrzewający Się
Niwka - wpisz sobie 11 listopada chyba... z tym, że tam raczej jest dość cięzko, bo to jest lasek, nieoświetlony ani nic... i dość ryzykowne miejsce...
a park na środuli... jak lubisz górki to polecam, bo mamy stok narciarski... pewnie skojarzysz o co chodzi, a jak nie to znajdź ulicę Bohaterów Monte Cassino, to jest niedaleko...
a park na środuli... jak lubisz górki to polecam, bo mamy stok narciarski... pewnie skojarzysz o co chodzi, a jak nie to znajdź ulicę Bohaterów Monte Cassino, to jest niedaleko...
-
- Zaprawiony W Bojach
Stawiki
albo petla asfaltowa wokół stawika, chocaż można również robić po miekkim wzdłuż Brynicy,
mozna łączyc obieganie stawiku z obiegnięciem przy boiskach treningowych Zagłebia- około 3km ,
mozna np biec wzdłuż Brynicy do końca(biorąc za początek ul. Sobieskiego) za boiskami treningowymi w lewo na przez tory kolejowe ( w kieunku tzw Borka i dalej w lewo tam są tereny krosowe wokól stawu Borek i Morawa można tamtędy dobiec do ul. Sobieskiego i petla się zamyka.
Na stawikach możliwości są przeróżne.
albo petla asfaltowa wokół stawika, chocaż można również robić po miekkim wzdłuż Brynicy,
mozna łączyc obieganie stawiku z obiegnięciem przy boiskach treningowych Zagłebia- około 3km ,
mozna np biec wzdłuż Brynicy do końca(biorąc za początek ul. Sobieskiego) za boiskami treningowymi w lewo na przez tory kolejowe ( w kieunku tzw Borka i dalej w lewo tam są tereny krosowe wokól stawu Borek i Morawa można tamtędy dobiec do ul. Sobieskiego i petla się zamyka.
Na stawikach możliwości są przeróżne.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
To foma jeszcze działa ?
Bardzo mnie to cieszy.
Bardzo mnie to cieszy.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Mam nadzieję, że czasem coś napiszesz, ale może musimy poczekać na młodą krew na którą Twoja życiowa mądrość będzie mogła spłynąć (nie kituję, to nie ma być żart gdyby ktoś postronny tak sobie pomyślał).