kamilwroblewski78 pisze:Z racji braku wielkich środków na zakup sprzętu lepszego i ja rozważam ten model. Dla mnie najistotniejszym czynnikiem przy wyborze jest podawanie aktualnego tempa. Mam więc 2 pytania do wszystkich jego użytkowników.
1. Czy zegarek szybko reaguje na zmianę tempa, w ile sekund reaguje? Może natychmiastowo?
2. Czy jeśli biegnę stałym i równym tempem - trzyma się jego zakresu czy skacze tempo np. +/- 5 sekund lub więcej jak w endomondo.
Chciałbym opinii przynajmniej kilku użytkowników dla zbudowania sobie bardziej obiektywnej oceny.
Z góry wszystkim dzięki
EDIT:
Już nieaktualne. Kupiłem jednak Gremlina 310XT - taniej, bo sztuka powystawowa :/
moim zdaniem niestety aktualne tempo aktualizuje się dość długo, jeżeli biegniesz ciągłym tempem to jako tako daje radę, ale jak robisz nagłe przyspieszenia to 210 za Tobą nie nadąża. Ile dokładnie potrzebuje.... spróbuje dziś na treningu temu się przypatrzeć
Jeszcze nie przyzwyczaiłam się do jego opóźnienia i czasem myślę że biegnę sobie wolno i spokojnie, a pozniej wychodzi po 15s mniej na km...
pozdr
EDIT: nieaktualne ale może ktoś będzie chciał poznać moją odpowiedz :D