Piechu - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

grim80 pisze:Myślę, że obaj mamy podobne szanse na Biegu Sylwestrowym. Biorąc pod uwagę, że poznański jest 2 dni wcześniej, to chyba jednak Ty będziesz pierwszy :D
Stawiam dolary przeciwko orzechom, że pomimo mojego wcześniejszego startu to jednak Ty zbliżysz się bardziej lub złamiesz 50min. Koniec, kropka ;)
P@weł pisze:A cóż to? Już nie chcesz się dzielić postępami, czy nie chce Ci się pisać? ;) ;) Może nas nie lubisz?..;)
Moje uczucia do Was nie mają z tym żadnego związku :hej: Myślałem, że blog będzie dla mnie pewną formą motywacji, ale nie jest. Sam siebie wystarczająco motywuję :) Myślałem, że będzie to dla mnie forma dzienniczka biegowego ale taki już prowadzę w postaci Rub-loga oraz innych serwisów typu Garmin Connect lub Endomondo. Generalnie odechciało mi się pisać. Wydawać by się mogło, ze z racji zawodu wyuczonego pisanie powinno mi sprawiać przyjemność samo w sobie, powinno być lekko i przyjemnie ale nie jest bo z racji zawodu wykonywanego większą miłością niż do słowa pisanego pałam do wszelkiej maści tabelek, wykresów, analiz etc. Mam nadzieję, że udało mi się wyjaśnić :)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
PKO
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Wydawać by się mogło, ze z racji zawodu wyuczonego pisanie powinno mi sprawiać przyjemność samo w sobie, powinno być lekko i przyjemnie ale nie jest bo z racji zawodu wykonywanego większą miłością niż do słowa pisanego pałam do wszelkiej maści tabelek, wykresów, analiz etc. Mam nadzieję, że udało mi się wyjaśnić :)
Rozumiem - jesteś analitykiem finansowym po dziennikarstwie :)
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Analityk niefinansowy po dziennikarstwie ;)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ