Poznań
-
- Zaprawiony W Bojach
moje dupsko i uda mówią: wczoraj 10.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja idę moim jeszcze dowalić. Ciekawe, co mi po tym powiedzą?
-
- Zaprawiony W Bojach
Czuję lekki dyskomfort ( zmęczenie bardziej niż ból czwórek) przy wstawaniu...w pośladkach cisza...- dlatego dziś głównie leżę...
Ale myślałam, że będzie dużo gorzej! Jest znacznie lepiej niż za pierwszym razem! Czuję postęp, a to mnie bardzo cieszy
Ale myślałam, że będzie dużo gorzej! Jest znacznie lepiej niż za pierwszym razem! Czuję postęp, a to mnie bardzo cieszy
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
A jest czego żałować. Grzybobranie było udane.
-
- Rozgrzewający Się
Witam,
w związku z tym, że ostatnie wpisy na forum są z marca/kwietnia mam jedno pytanie - czy treningi na stadionie Olimpii jeszcze się odbywają? Brakuje mi pomysłów na sobotnie bieganie, a Wasze spotkania to chyba świetne rozwiązanie.
w związku z tym, że ostatnie wpisy na forum są z marca/kwietnia mam jedno pytanie - czy treningi na stadionie Olimpii jeszcze się odbywają? Brakuje mi pomysłów na sobotnie bieganie, a Wasze spotkania to chyba świetne rozwiązanie.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Którego roku?
-
- Rozgrzewający Się
no tak teraz wyszło to, że ukradkiem grzebałem w forum zamiast sumiennie pracować w pracy
Teraz widzę, że spotykacie się regularnie. Chętnie do Was dołączę, jednak mam pytanie o intensywność treningu i jakie macie plany na najbliższą sobotę?
Teraz widzę, że spotykacie się regularnie. Chętnie do Was dołączę, jednak mam pytanie o intensywność treningu i jakie macie plany na najbliższą sobotę?
-
- Zaprawiony W Bojach
W każdą sobotę o 9:30 są regularne godzinne zajęcia.
W najbliższą sobotę spotykamy się o 8:30 - test na 1,5 km - dla chętnych. Potem o 9:30 regularny trening. Na forum jest zdjęcie z ostatniego "półtoraka"
Ćwiczymy kreślenie "iksów", "o" i inne Yacoolowe wygibasy. Jest o tym trochę na forum...
Przyjdź, dołącz, poćwicz, to sam ocenisz intensywność
Zapraszamy!
W najbliższą sobotę spotykamy się o 8:30 - test na 1,5 km - dla chętnych. Potem o 9:30 regularny trening. Na forum jest zdjęcie z ostatniego "półtoraka"
Ćwiczymy kreślenie "iksów", "o" i inne Yacoolowe wygibasy. Jest o tym trochę na forum...
Przyjdź, dołącz, poćwicz, to sam ocenisz intensywność
Zapraszamy!
-
- Rozgrzewający Się
Półtoraka chciałabym pobiec, ale czekam jeszcze na wiadomość od znajomych na temat najbliższej soboty ( czeka mnie kąpiel w Rusałce ) Proszę o dopisanie mnie do listy na 5 km. Do zobaczenia Kasia
Ból jest przemijający, a skutki rezygnacji pozostają na całe życie...