Witam Panowie
[Friend] piszesz ze nie ufasz lekarzom i czekasz na nasze porady. A wiec taka jest moja rada: IDZ DO LEKARZA!!!
Wiesz Jacku, nikt niechce Cie na sile wyciagac na jakies zabiegi, czy rehabilitacje. Zalezy nam na Twoim zdrowiu. No i mysle ze Tobie tez na zdrowiu zalezy.
Uwazam ze mozesz isc na wizyte kontrolna. Nie musisz sie rejestrowac, czy miec zadnego skierowania od lekarza rodzinnego. Poprostu pojedziesz do lekarza, ktory sprawdzi stan Twoich kolan, poprostu dotykajac ich. To zadna krzywda
Po takiej wizycie przynajmniej bedziesz wiedzail co Ci jest i zareczam Ci ze bedziesz spokojniejszy. Bedziesz wiedzial co Ci lekarz doradzi, by przeciwdzialas takim sytuacjom. I nie przejmuj sie nie powie Ci "NIECH PAN SKONCZY Z BIEGANIE". Ja tez sie balem ze cos takiego uslysze.
Jednak bylo inaczej. Dowiedzialem sie co mi jest. Uspokojlem sie. Lekarz polecil mi pewien zabieg. Na ktory teraz chodze. I powiedzial "KOLANA SA OK, PROSZE BIEGAC DALEJ, NIE PRZERYWAC!!!" Tylko przez kilka tygodni mam zmniejszyc obietosc biegania.
Teraz chodze na jonizacje jonowa ( 5 zł zabieg-15 minut) smaruje duzo zelami (tez zalecenie), Jem galaretki (duza zawartosc zelatyny i smaczniejsze od samej zelatyny), troche biegam i czuje ze jest coraz lepiej
Ale sie rozpisalem. Ale mysle ze wizyta taka jest wazna. ja sam dosc sceptycznie do tego podchodzilem, ale jak mnie mocniej zaczelo bolec, to zdecydowalem sie odrazu.
Oto kontakt:
Gdańsk-Morena ul. Zabłockiego 4
Gabinet Ortopedyczny
specjalista chirurgii urazowej i ortopedii
Michał Pawlak
wizyta kosztuje 50 zł
Przyjmuje w
srody 17-18
piatki 16-17
To jest tez informacja dla Ciebie DaB
Jacku, jak bedziesz mial jakies pytania dotyczace wizyty, to pisz albo tu, albo mailem do mnie.
Aha nie wiem czy teraz lekarz ten nie jest na urlopie???
Pozdrawiam
Wojtek