Tak jak napisałes but nieco z przodu "zkapciał". Podkreslam że ja tu na siłe niczego nie chwalę tylko fakty przedstawiam dotyczące mej pary butów. Nie biegam po prawdziwych górach a tylko po błocie, sniegu i niewielkch pagórkach w terenie i do tego niewielki kilometraż w skali calego roku obejmuje kross. Dla mnie te buty w takej konfiguracji starczają.
P.S.
Wkładkę dalem zupelnie inna niż przysalal chinol.
Markowe buty prosto z CHIN
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Musiałbyś włożyć oryginalne i markowe (krzys1001 pisze:Kolego jak już wcześniej pisałem ale Ty chyba nie doczytałeś.
Mam oryginalne speedcrosy i miałem przyjemność założyć podróby. I po za, że to dziadostwo to po założeniu jest to inny but. Inaczej się w nich chodzi, inaczej leży na nodze itp.

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:25
Dokladnie
Ale abstrahując od kwestii podroby, doceniam oczywiście wysoką jakość butów "oryginalnych" różnych firm, ale spoglądając przez pryzmat cena/jakość uważam że buty markowe są ciekawa alternatywą dla butów oryginalnych. Buty kupiłem jako mój pierwszy but krossowy i nie chciałem wydawać zbyt wiele bo mało krosow biegam i byłoby to zamrażanie kasy. 105 PLN wydawało się rozsądną stawką. Ryzyko oczywiście istniało, ale jak na razie zakup spełnia w pełni me potrzeby. Nikogo nie namawiam by szedł ma droga. Tak jak pisałem za następne 100 km napisze co z butem się dzieje.

5k:20:30
10k:43:25
21k-1:35:20
10k:43:25
21k-1:35:20
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Pamiętajmy, że nie będzie ciekawych podróbek bez ciekawych oryginałów. Może więc kupujmy oryginalne buty od czasu do czasu, żeby firmy miały pieniądze na badania i wdrożenia