Warszawa - Bemowo

Awatar użytkownika
kabuzjk
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 0:41:09
Życiówka w maratonie: 3:22:46

Nieprzeczytany post

Może ktoś by miał ochotę pobiegać około 18:00 19.05.2013 r. dłuższe wybieganie.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
masza_zaczyna
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

halo, halo! Ktoś może zaczyna biegać na Bemowie?
BiegaraWwa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Moi drodzy mam dla Was super propozycje sprawdźcie sami :) CHĘTNIE z kimś potrenuje.

Chciałbyś/ałabyś pobiegać pod okiem prawdziwego lekkoatlety. Jako zawodniczka, reprezentantka kadry narodowej, instruktorka lekkiej atletyki zapraszam Was do wspólnych treningów. To wszystko jest możliwe ,jeżeli tylko masz ochotę i nie skończyłeś 23 roku życia (dla tych osób zajęcia BEZPŁATNE) Nasze spotkania to świetna okazja nie tylko do poszerzenia swojej wiedzy z zakresu techniki biegania lecz co najważniejsze praktycznego ich stosowania. Dodatkowo będą one wzbogacone w dużej ilości o elementy treningu uzupełniającego ,siłowego, gibkościowego, wytrzymałościowego. Program zajęć będzie dostosowany do indywidualnych potrzeb każdego z Was w zależności od tego czy chcesz zrzucić zbędne kilogramy czy najzwyczajniej w świecie lubisz biegać.
kontakt:asiulek1@poczta.onet.eu
Awatar użytkownika
krunner
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:53

Nieprzeczytany post

Czołgiem,
mam prośbę - jeżeli ktoś z Was zauważy, że stadion lekkoatletyczny na WAT jest po remoncie i nie przypomina leju po niemieckiej bombie, mam prośbę - dajcie znać w tym wątku.
Ciekawe czy na nowy, odnowiony stadion będzie wolne wejście, mam nadzieję, że tak...

pozdr. krunner
ODPOWIEDZ