martinelli pisze:jesteście pewni , że na miejscu te koszulki również będę mógł kupić?
nie do końca jestem przekonany do kupna bez chociażby zdjęcia i wolę obejrzeć na żywo, ale chciałbym być spokojny że na pewno będę miał taką możliwosć
Lepiej zobaczyć. Wzornictwo adidasa towarzyszące wszystkim imprezom scc w berlinie jest delikatnie mówiąc siermiężne paski za wszelką cenę
Witam.
Mój pierwszy post na forum i od razu małe pytanko odnośnie rejestracji.
Też dziś dostałem kod. Przeszedłem przez wszystkie kroki rejestracji. Nie zaznaczyłem sobie jedynie jednej koszulki (tej za 30E). Ale za wszytko zapłaciłem tylko 36,99E. Poza tym w mailu który dostałem w temacie piszą o 39tym maratonie. Event to tez "39th BMW BERLIN-MARATHON".
Jak to u Was wyglądało?
Aleś d.... pomyślałem sobie i chciałem ci napisać, że dobrze, że chociaż tej koszulki nie kupiłeś. Dla pewności, żeby zobaczyć jak to robią zawodowcy, kliknąłem sobie na skrzynkę... Jakież było moje zdziwienie, kiedy zorientowałem się, że też zapłaciłem za 39th Berlin Marathon... A więc wojna...!
Tylko, że mnie musiałem klikać gdzie indziej, bo mnie to kosztowało coś koło 129 E.
Potem wszedłem na stronę maratonu, znalazłem listę uczestników 40th Berlin Marathon a na niej swoje nazwisko.
Zrób to samo, sprawdzisz czy zapłaciłeś za 42 km Lauf.
maly89 pisze:Podczas rejestracji nie zmieniono chyba nazwy zawodów. Ja też płaciłem niby za 39. Berlin Marathon
nie zmienili nazwy zawodów - zreszta jak zmienicie wersje na angielska na portalu zapisow to dostaniecie inne nazwy i daty. Mika timing ktora przeprowadza te zapisy dla scc events ma spory balagan w systemie zapisow. Dość powiedzieć że rejestracja wraz płatnością w cenie 95EURO (bieg+rolki) była dostępna od pierwszego momentu w ktorym oglosili tzw prerejestracje. Wystarczylo sie zapisac przez portal scc-events by pominąć całe to zamieszanie (z czego skorzystalem).
Lista uczestników jest tutaj: http://www.bmw-berlin-marathon.com/en/r ... -list.html
Można przesuwać suwakiem po prawej stronie albo w szarym polu w drugiej kolumnie (last name) na samej górze wpisać swoje nazwisko i filtr wyświetli tylko rejestracje o takim nazwisku. Ale to dopiero po opłaceniu.