Re: ms_11: No excuses!

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
ms_11
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 46:02
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No dobra, trochę mnie tu nie było :ech:
Niestety z powodu odnowienia się starej kontuzji przez ostatnie dwa miesiące bardziej skupiłam się na rowerowaniu a bieganie zeszło na boczny tor. Na szczęście wszystko wskazuje na to, że będę mogła wystartować za tydzień w swoim pierwszym maratonie :usmiech: W nogach mam raczej przygotowanie pod jakiś etap Tour de France, ale co tam raz się żyje :hejhej: Tym razem nie zamierzam bić rekordów, mam nadzieję że dotrę do mety. Na ten tydzień zaplanowane jakieś 100km na rowerze i 20km biegu - oczywiście nie za jednym zamachem :uuusmiech:

Pozdrawiam
Marta
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
ms_11
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś miałam dać odpocząć nogom po wczorajszym wybieganiu no ale się nie udało. Przez swoje dzisiejsze nierozgarnięcie w pracy dałam się wrobić w prowadzenie treningu po pracy. Przez 1h30 grałam w nogę z 19-to latkami. Trochę mi młodzież dała w kość :oczko: Nagroda też była - strzeliłam dwa gole :hej:
Jutro dla odmiany 30km rowerem - 15 z górki i 15 pod górkę (wolę tę pierwszą część) :hej:

Pozdrawiam
Marta
Awatar użytkownika
ms_11
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dobra, pierwszy maraton mam za sobą :hejhej:

04:35:58 - z czasu jestem zadowolona, biorąc pod uwagę raczej chaotyczny trening, lub nawet czasem jego brak.
Warunki pogodowe były fatalne: bardzo zimno, bardzo padało no i na dodatek wiało jak cholera co sprawiało, że odczuwalna temperatura była raczej w okolicach 1 no może 2 stopni.
Ale i tak było fantastycznie!

Pozdrawiam
Marta
Awatar użytkownika
ms_11
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jak to zwykle bywa pojawiam się po dość długiej przerwie :oczko:
Tym razem nie było biegania nic a nic aż do dziś. Wyszło:
Dystans: 5.95km
Tempo: 6:07min/km
Avg HR: 157
Max HR: 179
Tragedii nie ma, może być tylko lepiej :hej:

Ostatnio więcej czasu spędzam na rowerze (ok 30km dziennie) i jakoś nie wiem jak w to wszystko wcisnąć jeszcze bieganie. Mam już pewien plan, ale wymaga jeszcze dopracowania. Jak wszystko pójdzie po mojej myśli zaczynam od poniedziałku.

Pozdrawiam
Marta
ODPOWIEDZ