fanklub z forum bieganie.pl?

tłuszcz był wczorajQba Krause pisze:Kolega spid3r funkcjonuje we własnym świecie i wolę Go tam zostawić![]()
Słów prawdy nie uważam za obraźliwe, obiekcje zgłaszałem co do formy.
Fragmentu z tłuszczem jakoś nie mogę znaleźć... Ale wierzę na słowo, że jest mocny![]()
Ja nie uważam, by dyskutanci się jakoś specjalnie wyżywali na Bukim. Znam wielu 15latków i wiem, że większość potrafi się posługiwać rozumem oraz ojczystym językiem. Może Buki stał w kolejce po szybkie nogi? Na odpowiedź razem z innymi czekam i wyglądam wyniku z dzisiejszego biegu.
Tak, pisałem że to usunę i usunąłem.marek81 pisze: tłuszcz był wczorajAdam go zostawił na parę godzin a potem miał skasować.. Może to już uczynił?
![]()
maneater, czy ja też jestem klonem?maneater1 pisze:Marek81 : Twój post to prawie 100% kopia tekstów admina. A może jesteś jego kolejnym klonem ???
Wiem!!Buki15 pisze:powiem tak wam macie......................................................................................................... i dalej nie dokończe nie znacie sie na żeczy zresztą zobaczycie mnie w przyszłości jak nie jako zawodnik to jako trener
Pozdro :D