Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No popatrz, u mnie też lewa strona jest lewa. A prawa robi za dwoje i ponoć stąd problemy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Jako młodziak miałem płaskostopie (ale za cholerę nie pamiętam czy poprzeczne ) Co pamiętam na pewno to właśnie te ćwiczenia do których rodzice mnie gonili i takie skórzane wkładki. Nie wiem co z tego najbardziej pomogło, ale się wyleczyło całkiem.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ładny dystans w ładnym tempie To dobrze wróży przed połówką
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Dyskutant
trzymaj się !
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Witam w klubie słabej lewicy - może jakąś partię założymy: Liga Lewego Osłabienia, czy cuś takiego. Pocieszające jest to, że lewicę łatwo wzmocnić - pamiętam, że kiedyś jeden taki, chyba się zwał Wałęsa, wzmacniał lewą nogę. I udało mu się to z takim sukcesem, że ta lewa go bez problemu wykopała.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
No pięknie tylko szkoda, że tak krótko. Może długie wybieganko w nd? Tylko 3h20min spokojnego szuranka po Łagiewnikach? Samotność długich wybiegań zaczyna mi przeszkadzać
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Obadam...mam tam trochę pocisku w yellow, więc muszę pomyślećwolf1971 pisze:To mosze chociasz 1h10min
Jestem za. To jest nas już 4: Ja, Robbur, Strasb i Wolf. Kto dołącza?robbur pisze:Witam w klubie słabej lewicy - może jakąś partię założymy: Liga Lewego Osłabienia, czy cuś takiego. Pocieszające jest to, że lewicę łatwo wzmocnić - pamiętam, że kiedyś jeden taki, chyba się zwał Wałęsa, wzmacniał lewą nogę. I udało mu się to z takim sukcesem, że ta lewa go bez problemu wykopała.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
niestety - opozycja...Kanas78 pisze: Jestem za. To jest nas już 4: Ja, Robbur, Strasb i Wolf. Kto dołącza?
prawa noga ma mój sławetny konflikt rzepki z udem, prawe oko większą wadę wzroku, prawda stopa jest mniejsza, ogólnie prawa strona ciała jest u mnie słabsza i kiedyś nawet miałam wrażenie, że chętniej mi się tam nadmiary odkładają niż na lewej..
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Hm, to kolano, co je sobie przeciążyłam w zeszłym roku, to lewe było. Ale za to prawą nogę mam krótszą. Więc nie wiem, czy się mogę dołączyć
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
No widzisz, to odwrotnie, bo ja ma lewą dłuższą.
Ale jej ten nadmiarowy centymetr wcale nie służy.
Ale jej ten nadmiarowy centymetr wcale nie służy.
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Jeżeli można to się zgłaszam. Zaczep lewego achillesa u mnie nie teges a z prawej wszystko mocne jak w Budapeszcie co najmniej.Kanas78 pisze:
Jestem za. To jest nas już 4: Ja, Robbur, Strasb i Wolf. Kto dołącza?