Jeśli się poddasz autopsji, to jej nie doświadczysz do końca.STI pisze:A jest autopsja nieempiryczna?hassy pisze:Jasne, nic nie zastąpi empirycznej autopsji.(...).
Buty minimalistyczne
-
Klanger
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O ile nie jest mokro (roztopy), to w większości przypadków dokładnie te same buty co w lecie dają radę.b.bieganie pisze: a jak wygląda to na późną jesień ? i ciężką zimęco poradzicie ?
Ja specjalnie na zimę kupiłem sobie skarpetkobutki, więc w zenkach myślę, że będzie tobie bardzo komfortowo
Chociaż zenki mają marny bieżnik... Ale termicznie na bank dadzą radę.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2013, 21:02 przez Klanger, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

Zenki. W zimie fantastycznie wyrabiają propriocepcję. Jak się tego nauczysz, to w takich "slickach" będziesz mniej się ślizgał niż inni w szosówkach-żelazkach. Oczywiście mowa o płaskimb.bieganie pisze:a jak wygląda to na późną jesień ? i ciężką zimęco poradzicie ?
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
Klanger
- Zaprawiony W Bojach

Jak ktoś szuka obecnie Inov-8 bare-grip 200 to tutaj jest miła promocja http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... p-200.html

- 850
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45 min
[quote="Klanger"]Jak ktoś szuka obecnie Inov-8 bare-grip 200 to tutaj jest miła promocja http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... p-200.html
Tylko numery takie bardziej pod dziewczyńskie
-
bjj
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:46
A jakie dziewczyny noszą rozmiary 47,46,45,44 ? Przesunąłeś suwak rozmiarów na dół ?850 pisze:Klanger pisze:Jak ktoś szuka obecnie Inov-8 bare-grip 200 to tutaj jest miła promocja http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... p-200.html
5km-16:48
10km - 35:46
10km - 35:46
- b.bieganie
- Wyga

Uff... ulżyło... tego bałem się najbardziej.Klanger pisze: Ale termicznie na bank dadzą radę.
- b.bieganie
- Wyga

Dzięki Tobie zgłębiam temat - propriocepcji - świetna sprawa zwłaszcza po fajnych filmikach na youtubeKangoor5 pisze: W zimie fantastycznie wyrabiają propriocepcję.
oj z tym płaskim to tak nie do końca ponieważ biegać zamierzam tylko po lesie.
- 850
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45 min
ad2Prawda jest taka że nie, ad1 ale kto je tam wie , moze nosząbjj pisze:A jakie dziewczyny noszą rozmiary 47,46,45,44 ? Przesunąłeś suwak rozmiarów na dół ?850 pisze:Klanger pisze:Jak ktoś szuka obecnie Inov-8 bare-grip 200 to tutaj jest miła promocja http://www.sklep.napieraj.pl/product-po ... p-200.html
-
marius-p
- Stary Wyga

Witam,
zamierzam zacząć przygodę z butami minimalistycznymi , co polecicie na początek ?
Biegam w zasadzie 50/50 asfalt , las.
pozdrawiam
zamierzam zacząć przygodę z butami minimalistycznymi , co polecicie na początek ?
Biegam w zasadzie 50/50 asfalt , las.
pozdrawiam
-
marius-p
- Stary Wyga

200-300
-
Klanger
- Zaprawiony W Bojach

Jak do 300pln to niebawem na przecenach w zasięgu będziesz miał praktycznie wszystkie opcje.
Preferujesz większą ilość pianki pod stopą, czy mało?
Przymierka jest konieczna, czy kupno w USA bierzesz pod uwagę?
-
marius-p
- Stary Wyga

nie mam doświadczenia z minimalami więc nie wiem ,Klanger pisze:Jak do 300pln to niebawem na przecenach w zasięgu będziesz miał praktycznie wszystkie opcje.
na pewno muszę przymierzyć ale nie chcę radykalnie zmniejszyć wysokości pod piętą
Nie biore pod uwagę zakupu z zagranicy .
Pozdrawiam