hasło: "odzew"ultima-thule pisze: jakie jest hasło? :D
odzew: "hasło"
A poważnie, to zazdroszczę trochę takich sprawdzonych grup do wspólnych treningów.
-
Zuziu, czas na zmianę standardów koniec spóźnianiazoozia pisze:U mnie dość standardowo: spóźniłam się, w związku z tym samotne spokojne 25 km, w tym 3x1'/3' na stadionie.
No i "elitarne grono" spotkane pod koniec
Rodzina najważniejsza!!! Ale strata, stratą A Ultima tule to z łaciny Kraniec światarussian, white russian pisze:...a ja się dzisiaj załapałem na ciekawą refleksję mojej żony, że wreszcie spędziłem cały weekend z rodziną...
nie wiem jeszcze do końca, co myśleć, ale chyba potraktuję to jako robienie bazy pod przyszłe wojaże maratońskie.
hmmm. straciłem, co prawda, okazję poznania osoby tytułującej się mianem 'północ ostateczna' (poprawnie to rozkminiłem?), co to sobie ostrzy miecz kamieniami, no ale rodzina ważniejsza.
zdrówko
może być jeszcze to http://www.youtube.com/watch?v=UHPAZ1oN ... re=related skojarzenie A w Toruniu jest taka grupa artystyczna;-)ultima-thule pisze:eeee.... strata łatwa do nadrobienia, więc na dobrą sprawę żadna.
Nick oczywiście dobrze rozpracowany: google, wiki czy łacina w szkole? :D
Nadzieja kojarzy mi się z fraszką Sztaudyngera "Ach Boże, Boże , czemu tak się dzieje,Że tylko glupi ma matkę nadzieję?" Niestety łacina choć piękna jest martwa Na szczęście nie całkiem skoro jeszcze tak wiele osób sie na nią powołujeultima-thule pisze:Opcji jest sporo...
Ale przyznam, że miałam nadzieję na tę łacinę