To ja też dołączę.Quote: from joycat on 1:05 pm on Feb. 12, 2004
Madach, biegamy dzisiaj na Łosiowych od 19:00.
SBBP
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Dargch - chyba nie skusze sie na to poranne bieganie po o 7 z minutami musialbym byc juz spowrotem...Milego biegania wiec zycze i pobudz wszystkich zwierzat
Joycat - z ta mapka to moze wstepnie umowimy sie na wtorek? Powinienem byc na Losiowych to po treningu zabralbym mapke. Skseruje ja i oddam. Buty od Pani Izy ok, smigalem dzisiaj po lesie jak antylopa
Joycat - z ta mapka to moze wstepnie umowimy sie na wtorek? Powinienem byc na Losiowych to po treningu zabralbym mapke. Skseruje ja i oddam. Buty od Pani Izy ok, smigalem dzisiaj po lesie jak antylopa
TT Szczecin
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dargh - zdjęcia wstawione tylko opisu brakuje.
Wysłałem Ci instrukcję co i jak zrobić.
Wysłałem Ci instrukcję co i jak zrobić.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miałem szkolenie ... ale w niedziele nie mam i dzisiaj biegałem...... kurna na trasie z Powsina do wilanowa... oczy mi dzisiaj zamarzły Taki mroźny wiatr był, że jak przyszedłem do domu i się rozebrałem..... nie będę mówił przy kobietach :)Quote: from Nobbie on 3:10 pm on Feb. 12, 2004
Nie gadać tylko biegać!
A Ibex marsz na szkolenie!
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
No coż Piro trza Cię bedzie przemianowac z Cienkiego Bolka na Cienkiego Grubego Bolka :) DlaQuote: from piro20 on 3:01 pm on Feb. 12, 2004
Zmieniłem awatara, bo teraz to siedzę w domu i tylko się objadam, a co za tym idzie, mój BMI niebezpiecznie wzrasta. Misio się ze mnie robi
pocieszenia Ci powiem, ze ja dzisiaj przekroczyłem 700 km od 13 grudnia gdy zaczeliśmy trening i waga mi spadła o 4 kg
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Zobaczcie na naszej stronie, jakie przepiêkne zdjêcia £osiowych B³ot zrobi³ Dargch. S± wspania³e, ogl±dam je i ogl±dam, wci±¿ na nowo.
Jest jaka¶ magia w tym lesie, ale nie wiem, na czym to polega. Ci±gle chce siê tam wracaæ.
£osiowe zas³uguj± na tak± sam± seriê fotek na wiosnê, kiedy wszystko zacznie siê budziæ do ¿ycia. Pamiêtacie te pokrzywy a¿ do pasa, gdy którego¶ popo³udnia w kwietniu 2003 przedzierali¶my siê na poligon?
Wczoraj pokazali¶my £osiowe Jankowi K. Podoba³o siê?
Jest jaka¶ magia w tym lesie, ale nie wiem, na czym to polega. Ci±gle chce siê tam wracaæ.
£osiowe zas³uguj± na tak± sam± seriê fotek na wiosnê, kiedy wszystko zacznie siê budziæ do ¿ycia. Pamiêtacie te pokrzywy a¿ do pasa, gdy którego¶ popo³udnia w kwietniu 2003 przedzierali¶my siê na poligon?
Wczoraj pokazali¶my £osiowe Jankowi K. Podoba³o siê?
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Dzieki
TT Szczecin
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Joy, masz rację, na Łosiowych jest bajerancko i bajkowo!!! Szkoda, że mam tak daleko od siebie do Łosiowych Błot, chętnie bym pobiegał w TAKIEJ KRAINIE! Niestety w tygodniu nie mogę się za bardzo zorganizować, aby tam pojechać, natomiast w weekendy to my już gdzie indziej przecieramy szlaki
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pamiętam, jak na wiosnę pobieglismy gdzieś w jakieś pokrzywy i się w końcu musielismy wycofywać - kto to nas wtedy tam poprowadził? Leszek? Kociemba?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
My niedawno parę razy z Łukaszem (Deckardem ) się przebiegliśmy w nocy po Lesie Bielańskim.
Ponieważ mi sie ciągle ostatnio wydaje, że chory jestem to zakupiłem kosmiczne różne czapkki/balaklavy winstoperowe itd i się w to ubrałem i poszedłem biegać. Łukasz się spóżnił, więc sam pobiegłem na małą pętlę. Miałem cienką czapkę, na to balaklavę, na to jeszcze kaptur od takiej biegowej kurtki którą ostatnio kupiłem żeby się od wiatru chronić.
No i biegnę sobie a na przeciwko widzę Łukasza.
I widziałem dużo niepewność w jego postawie jak mnie z bliska zobaczył bo wyglądałem jak komandos z Al-Khaidy.
Ponieważ mi sie ciągle ostatnio wydaje, że chory jestem to zakupiłem kosmiczne różne czapkki/balaklavy winstoperowe itd i się w to ubrałem i poszedłem biegać. Łukasz się spóżnił, więc sam pobiegłem na małą pętlę. Miałem cienką czapkę, na to balaklavę, na to jeszcze kaptur od takiej biegowej kurtki którą ostatnio kupiłem żeby się od wiatru chronić.
No i biegnę sobie a na przeciwko widzę Łukasza.
I widziałem dużo niepewność w jego postawie jak mnie z bliska zobaczył bo wyglądałem jak komandos z Al-Khaidy.
-
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIO, a bêdziesz jutro?
A nam ci±gle siê przydarza, ¿e kto¶ nas za górników bierze. Przez te czo³ówki. Ju¿ dwa razy us³ysza³am "o! biegaj±cy górnicy!", a we wtorek na poligonie mijali¶my grupkê m³odych ludzi i jak oni nas zobaczyli, to zaczêli cmokaæ z przek±sem, ¿e niby takie fachowe te lampy s±.
A nam ci±gle siê przydarza, ¿e kto¶ nas za górników bierze. Przez te czo³ówki. Ju¿ dwa razy us³ysza³am "o! biegaj±cy górnicy!", a we wtorek na poligonie mijali¶my grupkê m³odych ludzi i jak oni nas zobaczyli, to zaczêli cmokaæ z przek±sem, ¿e niby takie fachowe te lampy s±.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIU - tak, tak jam to uczynił - rozumiem, że bardzo chciałbyś to powtórzyć. Musimy poczekać na wiosnę, żeby lepiej się utaplać w błotku.Quote: from FREDZIO on 1:08 pm on Feb. 13, 2004
Pamiętam, jak na wiosnę pobieglismy gdzieś w jakieś pokrzywy i się w końcu musielismy wycofywać - kto to nas wtedy tam poprowadził? Leszek? Kociemba?
Joy, nie napisałaś ile "Leśna Straż Moralności" przepłoszyła parek w samochodach.
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]