Niskokalorycznie, smacznie, zdrowo - Pomysły Małego
Mały i inni z całym szacunkiem i pokorą dla wszej pracy ,ale to jest Forum sportowe ni kółka gospodyń wiejskich i w diecie dla sportowców najważniejsze są proporcje na kg masy ciała białka Ww i tłuszczy i jeśli one są zachwiane to te wasze potrawy można w buty wsadzić ,dlatego podając przepis powinieneś podawać skład procentowy białka ,Ww i tłuszczu to bardzo ważne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Z całym szacunkiem, ale skargi i zażalenia powinieneś kierować do administracji forum. Jeżeli administratorzy uznają, że zostały złamane zasady lub regulamin zapewne usuną temat.Yurek3 pisze:Mały i inni z całym szacunkiem i pokorą dla wszej pracy ,ale to jest Forum sportowe ni kółka gospodyń wiejskich i w diecie dla sportowców najważniejsze są proporcje na kg masy ciała białka Ww i tłuszczy i jeśli one są zachwiane to te wasze potrawy można w buty wsadzić ,dlatego podając przepis powinieneś podawać skład procentowy białka ,Ww i tłuszczu to bardzo ważne.
Pozdrawiam
Pozdrawiam serdecznie
PS: Tak się składa, że nie każdy z z tych blisko 30 tysięcy zarejestrowanych użytkowników to sportowiec. A już na pewno nie taki co by przeliczał co mu trzeba na kilogram masy ciała. Część po prostu, tak jak chociażby ja, bawi się w bieganie i tyle

- wiktor ia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 1:01:21
- Życiówka w maratonie: brak
A mnie się podoba temat
sporo w tych przepisach rzeczy mnie razi, ale po to mam swój rozum, żeby sobie zmodyfikować przepisy maly89 pod swój gust, smak, logikę i dla własnego zdrowia.
Yurek3, zawsze możesz założyć podobny temat, z uwzględnieniem dań dla PRO - chętnie będę zaglądać ale podobnie jak w tym temacie, trzymać się twardo przepisów nie będę

sporo w tych przepisach rzeczy mnie razi, ale po to mam swój rozum, żeby sobie zmodyfikować przepisy maly89 pod swój gust, smak, logikę i dla własnego zdrowia.
Yurek3, zawsze możesz założyć podobny temat, z uwzględnieniem dań dla PRO - chętnie będę zaglądać ale podobnie jak w tym temacie, trzymać się twardo przepisów nie będę

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55:55
Ja natomiast chciałbym wyraźnie zaznaczyć że nie ma czegoś takiego jak smażenie bez tłuszczu - obróbka termiczna na patelni zalanej wodą to duszenie.
Poza tym dobry przepis zawsze się przyda, niezależnie od tego czy to forum sportowe czy dla gospodyń wiejskich
Poza tym dobry przepis zawsze się przyda, niezależnie od tego czy to forum sportowe czy dla gospodyń wiejskich

- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Na pierwszy rzut oka wygląda jak smażony boczek ze słoninką i szynką zalany po wierzchu śmietaną 30% 
Aż myślałem mały że upodobania zmieniłeś

Aż myślałem mały że upodobania zmieniłeś

The faster you are, the slower life goes by.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40m00s
- Życiówka w maratonie: 2h59min09s.
- Kontakt:
moja współlokatorka z dawnych lat smażyła mięso na mlekuCamel665 pisze:Ja natomiast chciałbym wyraźnie zaznaczyć że nie ma czegoś takiego jak smażenie bez tłuszczu - obróbka termiczna na patelni zalanej wodą to duszenie.

www.runtheworld.pl - bloguję
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Śniadanie Mistrzów - Owsianka Biegacza z Północy

http://www.socialtab.mobi/work/77566

Cześć
Mam szansę na zrealizowanie swojego biegowego marzenia - wzięcia udziału w Marathon di Roma. Rzym to jedno z dwóch miast, obok Paryża, do którego chcielibyśmy się wybrać z Pati! Jednak aby tam się wybrać potrzebuję głosów na moje zdjęcie. Pomożesz? Jedyne co trzeba zrobić to oddać głos na moje zdjęcie! Głosować można każdego dnia do 10. lutego. Z góry dziękuję!
http://www.socialtab.mobi/work/77566
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45
- Kontakt:
sałatka z brokułów i krem z dyni wypróbowane - rewelacja 

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Ja robię też często wątroby drobiowe w sosie koperkowym i tam jest sporo magnezu
Codziennie biegam, aby odregować stres związany z moim życiem z oponami. Teraz staram się pisać blog: http://1-opony.com/, ale bieganie i Nordic walking to nr 1!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: