Ja też przegrałam ze śniegiem:(
Ale bieg SUPER :D
Organizacyjnie, widokowo - piątka z plusem!
Tatrzański bieg pod górę
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
-
- Wyga
a jak było w tym roku z wodą na trasie i szatniami?
planuję udział za rok i mam takie pytania:
- kiedy startują zapisy?
- gdzie się deponuje suche rzeczy do przebrania po biegu?
- ile czeka się na zjazd kolejką na dół?
- czy stosujecie metalowe raki pod butami?
- jakie obuwie się sprawdza najlepiej (trialowe)?
- czy ktoś ma gotowy plan treningowy do tego typu biegu?
dzięki za odpowiedzi.
planuję udział za rok i mam takie pytania:
- kiedy startują zapisy?
- gdzie się deponuje suche rzeczy do przebrania po biegu?
- ile czeka się na zjazd kolejką na dół?
- czy stosujecie metalowe raki pod butami?
- jakie obuwie się sprawdza najlepiej (trialowe)?
- czy ktoś ma gotowy plan treningowy do tego typu biegu?
dzięki za odpowiedzi.
- Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
No nieźle jaką wodąsveNN pisze:a jak było w tym roku z wodą na trasie i szatniami?

Jeszcze czas, dopiero niedawno zakończył się tegoroczny biegsveNN pisze:kiedy startują zapisy?

W specjalnych workach które daje org.sveNN pisze: gdzie się deponuje suche rzeczy do przebrania po biegu?
Kolejka kursuje co kilkanaście minut więc nie ma problemusveNN pisze:- ile czeka się na zjazd kolejką na dół?
Nie ma takiej potrzeby chyba ,że będziemy biegli na RysysveNN pisze: czy stosujecie metalowe raki pod butami?

Ja biegłem w butach do biegania w terenie więc oczywiście trialowe jak najbardziejsveNN pisze:- jakie obuwie się sprawdza najlepiej (trialowe)?
Nic nie ma podane na tacy najlepszy plan to biegać ,biegać i jeszcze raz biegaćsveNN pisze:- czy ktoś ma gotowy plan treningowy do tego typu biegu?

Pozdrawiam Marcin.
Legio Patria Nostra
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
Pozdrawia was Ostatni Mohikanin z Ustrzyk Górnych
http://www.noclegi-ustrzykigorne.pl/
-
- Wyga
"gdzie się deponuje suche rzeczy do przebrania po biegu? "- chodziło mi o to czy na miejscu startu można się przebrać w strój biegowy a normalny zostawić gdzieś u organizatora?....
dzięki Gump za powyższe odpowiedzi, chętnie poczytam opinie innych zawodników.
dzięki Gump za powyższe odpowiedzi, chętnie poczytam opinie innych zawodników.
-
- Dyskutant
- Życiówka w maratonie: 3,28
SveNN-bieg jest organizowany przez m.in. Topr-a chłopcy naprawdę dobrze działają drużynowo-z dostarczeniem suchych ciuchów na górę nie ma problemu,
mały problem jest z wielkością torebki na rzeczy-20 *25 cm-czyli suchych butów nie da rady tam upchnąć,
czyli jak lubisz komfort termiczny weź grupę wsparcia która Ci wwiezie lub lepiej wniesie plecaczek-ale zjazd jest szybki i nie jest to konieczne.
Trening -jak masz górki koło domu -to katuj je;-a jak nie to opona na hol i jedziesz.
Podczas biegu tętno w trzecim zakresie w zasadzie od startu-u mnie przynajmniej-myślę że trochę do tego trzeba organizm przyzwyczaić-ale za dużo treningów na tak wysokim tętnie to nie ma sensu-
Pozdrawiam
mały problem jest z wielkością torebki na rzeczy-20 *25 cm-czyli suchych butów nie da rady tam upchnąć,
czyli jak lubisz komfort termiczny weź grupę wsparcia która Ci wwiezie lub lepiej wniesie plecaczek-ale zjazd jest szybki i nie jest to konieczne.
Trening -jak masz górki koło domu -to katuj je;-a jak nie to opona na hol i jedziesz.
Podczas biegu tętno w trzecim zakresie w zasadzie od startu-u mnie przynajmniej-myślę że trochę do tego trzeba organizm przyzwyczaić-ale za dużo treningów na tak wysokim tętnie to nie ma sensu-
Pozdrawiam