Bo na razie to wariuje mi tętno, raz biegnę niezmęczony na 170, raz ledwo zipię, a 160 widzę tylko

Moderator: infernal
Dlatego ja nie biegam na tętno i uważam, że to bez sensugrim80 pisze:Bo na razie to wariuje mi tętno, raz biegnę niezmęczony na 170, raz ledwo zipię, a 160 widzę tylko To pewnie przełożenie i z nieregularnego snu (od niedawna znowu mało śpię), itp.
Test na 10km.Zacznę tempem po 4:10/km jeśli nie będzie jakiejś tragedii pogodowej/nawierzchniowej.Będe trochę wcześniej,rozciąganie,rozgrzewka to napewno się spotkamygrim80 pisze:A jutro będzie ostro i na płaskim z samego rana :D
15' 75%
4 x 10' 85-90% (czyli 180bpm) / p. 5' 75%
Wreszcie troszkę szybkiego biegania
Krzychu, a Ty wiesz już na pewno, co na Koleżeńskim robisz? Bo zdaje się, że wahałeś się między szybką dychą OWB2 a połówką w ramach planu? Ja na 99% połówkę zrobię, może na ciut wyższym tętnie niż 75%, ale chciałbym ją w 2:05 mniej więcej skończyć.
Piwko dopiero wieczoremgrim80 pisze:Ja pewnie spróbuję zacząć tak na 6:00-6:05 pierwszą dychę, drugą przyśpieszyć do 5:50 i ostatni km szybko - jeśli się nie mylę, to powinno dać 2h05
Więc spotkamy się pewnie tylko przed startem - jak ja doczłapię, Ty już po dyszce wykąpany w domu piwko otworzysz