majak-komentarze
Moderator: infernal
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
- Życiówka w maratonie: brak
Bieganie jest tanie...na początku...jak się wciągniesz to już nie...jak każda pasja...
Chcesz lepszy sprzęt, ciuchy, zawody, dojazdy wszystko to kosztuje...niestety....
Na szczęście parę groszy na piwo zostaje
A reklama...wiesz Centrum przez taką akcję bardziej liczy na jednego bogatego biegacza niż rzeszę tych bez kasy... (w moim subiektywnym odczuciu...)
Chcesz lepszy sprzęt, ciuchy, zawody, dojazdy wszystko to kosztuje...niestety....
Na szczęście parę groszy na piwo zostaje
A reklama...wiesz Centrum przez taką akcję bardziej liczy na jednego bogatego biegacza niż rzeszę tych bez kasy... (w moim subiektywnym odczuciu...)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Dokładnie tak jak piszesz.wypass pisze:A reklama...wiesz Centrum przez taką akcję bardziej liczy na jednego bogatego biegacza niż rzeszę tych bez kasy... (w moim subiektywnym odczuciu...)
No na szczęściewypass pisze:Na szczęście parę groszy na piwo zostaje
- roberturbanski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:11
Trening marzenie , żebym ja tak w starcie pobiegł.... :uuusmiech:
-
- Zaprawiony W Bojach
Pogoda, pogoda i jeszcze raz pogoda... Już chyba nawet najbardziej ciepłolubni chcieliby chwilkę odetchnąć chłodniejszym powietrzemNie wiem dlaczego ale naprawdę w tym tygodniu wyjątkowo ciężko mi się biegało.
-
- Zaprawiony W Bojach
Pobiegniesz, i to nawet szybciej. Myślę, że motywujących kopniaków na starcie Ci nie zabraknieroberturbanski pisze:Trening marzenie , żebym ja tak w starcie pobiegł.... :uuusmiech:
No pogoda nie rozpieszcza.frelka pisze:Pogoda, pogoda i jeszcze raz pogoda... Już chyba nawet najbardziej ciepłolubni chcieliby chwilkę odetchnąć chłodniejszym powietrzemNie wiem dlaczego ale naprawdę w tym tygodniu wyjątkowo ciężko mi się biegało.
Ale temu co taka pogoda w bieganiu nie przeszkadza to naprawdę zazdroszczę
- neevle
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:11
Na chlupiącą wodę polecam słuchawki na uszach, choć to takie dosyć nienaturalne.
Co do kosztów biegania... No cóż, samo bieganie jest względnie tanie, można by powiedzieć, że właściwie tylko buty potrzebne, choć na Twoim przykładzie widać, że i to jest zbędne. Ale jak nam się zachciewa życiówek na atestowanych trasach, to niestety tak wychodzi. Boję się podliczać, ile wydałam na zawody tylko w tym roku...
Zapisałam się na tę połówkę na Pradze też za 80zł jeszcze.
Co do kosztów biegania... No cóż, samo bieganie jest względnie tanie, można by powiedzieć, że właściwie tylko buty potrzebne, choć na Twoim przykładzie widać, że i to jest zbędne. Ale jak nam się zachciewa życiówek na atestowanych trasach, to niestety tak wychodzi. Boję się podliczać, ile wydałam na zawody tylko w tym roku...
Zapisałam się na tę połówkę na Pradze też za 80zł jeszcze.
5km - 20:23, 10km - 42:11, 21.1km - 1:35:58
[url=https://biegambyjesc.wordpress.com/]Mój blog - Biegam by jeść[/url]
[url=https://www.facebook.com/biegambyjesc/]Facebook - Biegam by jeść[/url]
- sochers
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:15
- Życiówka w maratonie: 3:48:12
Co do bukłaka było już w kontekście tego z Decathlonu w dziale różne, zresztą podejrzewam, że do każdego zadziała - musisz odessać powietrze zanim wyjdziesz biegać - i nic nie chlupie sprawdzone, stosowane, plecak zajebisty
BLOG: viewtopic.php?f=27&t=40946&start=435
KOMENTARZE: viewtopic.php?f=28&t=40947&start=1680
PBs: 1M - 6'09, 3000 - 12'11, 5k - 20'35, 10k - 44'15, HM - 1:47'11, M - 3:48'12
KOMENTARZE: viewtopic.php?f=28&t=40947&start=1680
PBs: 1M - 6'09, 3000 - 12'11, 5k - 20'35, 10k - 44'15, HM - 1:47'11, M - 3:48'12
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie no jeszcze długo mi będą potrzebne, choć na razie kapcie basenowe rządząneevle pisze:właściwie tylko buty potrzebne, choć na Twoim przykładzie widać, że i to jest zbędne.
No niby tak, tylko chodzi mi np. o różnicę wpisowego w Płocku i w Warszawie...neevle pisze:Ale jak nam się zachciewa życiówek na atestowanych trasach, to niestety tak wychodzi. Boję się podliczać, ile wydałam na zawody tylko w tym roku...
Nie taka formalność... ostatnio biegam wolno, jakoś brak mi powera...wypass pisze:Maraton to formalność...
Właściwie to prezent od Siostry(tej od pomidorówki ) Ale trafiony w dziesiątkę.wypass pisze:Plecak kupiłeś w Decathlonie czy gdzieś indziej...?
Kupiony w Warszawie w Factory Annopol-sklep trespass.
Jest bardzo funkcjonalny, bo będzie się też nadawał na biegi górskie...(które gdzieś mi przechodzą w łepetynie...)
Wielkie dzięki, następnym razem przetestujesochers pisze:Co do bukłaka było już w kontekście tego z Decathlonu w dziale różne, zresztą podejrzewam, że do każdego zadziała - musisz odessać powietrze zanim wyjdziesz biegać - i nic nie chlupie sprawdzone, stosowane, plecak zajebisty
-
- Wyga
- Kontakt:
Hej Majak! Odniosę się do Twojego postu na temat wpisowych za biegi, w którym stwierdziłeś, że bieganie nie jest tanie, tzn. wpisowe za maraton w Wa-wie nie jest tanie. Wiem, że realia inne, ale maraton warszawski kosztuje 100zł, dla przykładu połówka w mojej irlandzkiej, 13 tysięcznej miejscowości Longford kosztował mnie 50 euro (60 zdaje się maraton). Tak więc - trochę z przymrużeniem oka - pociesz się, że w różnych pipidówach płaci się znacznie więcej niż w Warszawie
BKWC - Blog
Komentarze
5km - 19:06
10km - 41:28 (nie oficj.)
21km - 1:31:57
www.wrobels.pl - blog z życia emigranta
Komentarze
5km - 19:06
10km - 41:28 (nie oficj.)
21km - 1:31:57
www.wrobels.pl - blog z życia emigranta
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie, nie, nie! To Ty+pogodamajak pisze:Ale to nie ja, to pogoda...
-
- Zaprawiony W Bojach
A teraz ja+nowe buty=chyba kontuzjafrelka pisze:Nie, nie, nie! To Ty+pogodamajak pisze:Ale to nie ja, to pogoda...
Mam chyba w najlepszym przypadku nadwyrężonego Achillesa
Nie wiem co się stało... po prostu zaczął z dnia na dzień bolec. Ani źle nie stanąłem ani nic...
Czytałem już,że w pierwszym stadium nie jest to nie wiadomo jak groźne ale drugie już bardziej... pytanie tylko które ja mam?
Lekarz raczej nie wchodzi w grę, bo nie sądzę żebym się do niego dostał w tym roku...
Na dzień dzisiejszy jestem dwa biegi w plecy... i marzenia o 1.45 na połówce w Warszawie, biegu z Robertem w Płocku jak i 4 godzinach w maratonie poszły się... Psychicznie nie jest najlepiej...
- wypass
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53min 56s
Kurde...słabo się czyta złe wieści...
Z tego co napisałeś nie masz żadnego ruchu...czy aby na pewno...
Przemyśl sobie wszystkie opcje jeszcze raz na spokojnie...może uda się coś gdzieś...
Trzymaj się !
Z tego co napisałeś nie masz żadnego ruchu...czy aby na pewno...
Przemyśl sobie wszystkie opcje jeszcze raz na spokojnie...może uda się coś gdzieś...
Trzymaj się !
- neevle
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:11
Ej, bez paniki mi tutaj.
Pewnie wiesz, co robić - schładzanie, smarowanie, odpoczynek itd. Kontuzje rzadko kiedy zaczynają się od stadium operacyjnego dwa tygodnie to całkiem sporo na opanowanie lekkiego przeciążenia. Trzymaj się, kuruj i lecimy na 1:45.
Pewnie wiesz, co robić - schładzanie, smarowanie, odpoczynek itd. Kontuzje rzadko kiedy zaczynają się od stadium operacyjnego dwa tygodnie to całkiem sporo na opanowanie lekkiego przeciążenia. Trzymaj się, kuruj i lecimy na 1:45.
5km - 20:23, 10km - 42:11, 21.1km - 1:35:58