Komentarz do artykułu 4 przekłamania o odżywianiu biegaczy

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Mareczku, proszę wytłumacz mi co ja nie rozumie! Jakie prace naukowe? Proszę! Nie zostawiaj mnie w niewiedzy. Proszę!!!!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rolli pisze: Dla mnie po prostu biegałeś/jeździłeś w treningu na zredukowanym zapasie glikogenu i dostałeś buster przed zawodami, jak w końcu uzupełniłeś zapasy glikogenu w organizmie. To raczej ma więcej z bieganiem na czczo do czynienia niz na keto.

Lol. Być może odkryłeś świetny sposób na znaczne zwiększenie wyników. Wystarczy cały czas biegać na czczo, a później przed zawodami zjeść śniadanie :).
The faster you are, the slower life goes by.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

klosiu pisze:
Rolli pisze: Dla mnie po prostu biegałeś/jeździłeś w treningu na zredukowanym zapasie glikogenu i dostałeś buster przed zawodami, jak w końcu uzupełniłeś zapasy glikogenu w organizmie. To raczej ma więcej z bieganiem na czczo do czynienia niz na keto.

Lol. Być może odkryłeś świetny sposób na znaczne zwiększenie wyników. Wystarczy cały czas biegać na czczo, a później przed zawodami zjeść śniadanie :).
Lol. Nic nie odkryłem. To stary system przygotowywania sie do maratonów.

Bez sarkazmu:
Akcent w sobotę, po treningu zero węgli i w niedziele rano długie wybieganie. Polecam pod koniec przygotowania.
Awatar użytkownika
marek301
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Clonoman559 pisze:...Polecam dietę tej Pani dla biegacza...
Iwonka, widzę że "idziesz na całość"!

Nie zapomnij wpłacić na konto bieganie.pl opłaty za reklamę. :hahaha:

BTW
Napisz chociaż jak zdobywasz owoce i warzywa nie skażone "agrochemią"! :oczko:
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Clonoman559 pisze:Polecam dietę tej Pani dla biegacza. Osobiście sam biegam i podkręcam swoje wyniki sportowe.
Dobrze że się zdecydowałeś biegać osobiście, bo biegając za czyimś pośrednictwem trudno by ci było podkręcać Twoje wyniki sportowe.
A dietę tej pani odradzam, podobnie jak wszystkie inne porady od osób, które nie potrafią jeszcze dobrze formułować myśli.
ODPOWIEDZ