Do 10 umiemy wszyscy liczyć. Zatem 2013 rekord Polski kobiet na 10 000 i 10km.yacool pisze:No znowu ratujesz od popełnienia błędu. Dzięki. Faktycznie rekord Polski na dychę jest z 78 roku, czyli tylko 41 lat temu.
Mitowanie niczemu niesłuży .
Do 10 umiemy wszyscy liczyć. Zatem 2013 rekord Polski kobiet na 10 000 i 10km.yacool pisze:No znowu ratujesz od popełnienia błędu. Dzięki. Faktycznie rekord Polski na dychę jest z 78 roku, czyli tylko 41 lat temu.
Przepraszam, że nie sprecyzowałem. Rekord Polski mężczyn na 5000m ma dokładnie 43 lata i 4 miesiąceRicardo pisze:Rekord Polski kobiet ma 15 lat na piątkę A na 10 000 i 10km zaledwie 6 lat.Arti pisze: Masz rację. Rekord polski na 5000m ma 43 lata
Więc tą liczba ponad 40 lat zastoju to zdecydowanie rażący błąd.
Ach, rzeczywiście jak mogłem zapomnieć. Taki dyżurny to skarb. Proszę bardzo: Rekord Polski Jarzyny z pięknym dublem od Dibaby. Dostępne tylko na moim kanale. Serdecznie zapraszam.Arti pisze:Zatem 2013 rekord Polski kobiet na 10 000
Wybiórczość , nie idź tą drogą. Nie ograniczaj się tylko do mężczyzn wszak w Polsce biegają również kobiety.Ricardo pisze:Przepraszam, że nie sprecyzowałem. Rekord Polski mężczyn na 5000m ma dokładnie 43 lata i 4 miesiąceRicardo pisze:Rekord Polski kobiet ma 15 lat na piątkę A na 10 000 i 10km zaledwie 6 lat.Arti pisze: Masz rację. Rekord polski na 5000m ma 43 lata
Więc tą liczba ponad 40 lat zastoju to zdecydowanie rażący błąd.
Dokładnie, ja rozumiem gdy nowocjusza dziwi dubel na stadionie ale taka odległość w biegu ulicznym to nic nadzwyczajnego. Sztuczne wyszukiwanie sensacji.zozur pisze:Zdecyduj się Yacool czy wynik jest najważniejszy czy nie.
Jeśli tak, to pokaż co potrafią trenowani przez Ciebie, Jeśli nie to po co to całe pierdololo o 40 latach, dublowaniu itp..
Wskaż mi, w którym miejscu wahałem się w kwestii priorytetu jakim jest wynik. Jak nie dasz rady, to poproś dyżurnego. Na niego zawsze można liczyć.zozur pisze:Zdecyduj się Yacool czy wynik jest najważniejszy czy nie.
A to są gdzieś takie?zozur pisze:Ok, wszystko jasne Yacool.
W takim razie fajnie byłoby zobaczyć progres wynikowy Twoich metod (przed/po).