Komentarz do artykułu Będzie Rekord Trasy na Rzeźniku !

Dla biegowych górali wyżynnych i nizinnych!
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Logadin pisze:MEL - ja w sprawie opłąty za losowanie. Według mnie przy takim obłożeniu biegu jest niestety potrzebna. Po prostu już na początku selekcjonuje trochę ludzi. Ktoś kto nie jest pewny czy pobiegnie nie będzie chciał płacić za losowanie (tzn. jakaś część takich osób). Nie będzie także cyrku z zakładaniem kilkunastu kont i zapisaniem siebie kilkanaście razy by zwiększyć szanse w losowaniu (chyba, że ktoś chce kilkanaście razy pokrywac opłatę za losowanie).
Dziękuję, to rzeczywiście trochę rozjaśnia sprawę. Skoro tylu chętnych do tego losowania, to pewnie uzbierana kwota musi być zacna. Nie byłam świadoma aktualnych zawiłości związanych z uczestnictwem. "Za moich czasów" było to prostsze.
New Balance but biegowy
michu77
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Bardziej sprawiedliwy jest system - gdy tylko Ci zapisani/wylosowani uiszczają opłatę dla parku narodowego - patrz. Zakopiański Weekend Biegowy z Sokołem i opłaty dla TPN-u. W przeciwnym wypadku - inni organizatorzy pójdą tym śladem, i będziemy płacić więcej takich opłat za biegi, w których nie wystartujemy. Tam parę złotych... gdzie indziej też parę... :nienie:
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tam parę złotych, tu parę - i może chociaż w części przyłożymy się do prac w trosce o nasze góry, z których tak chętnie korzystamy.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
ODPOWIEDZ