Komentarz do artykułu Basia Muzyka wchodzi na Everest [KONKURS]

Konkursy lub plebiscyty realizowane przez forum.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Co do konkursu - nikomu nie udało się wytypować dokładnej liczby wejść, w związku z czym pakiet zostaje u Basi :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

WOW! Widzę, że tu się działo! Radość moja jest ogromna. Fajne komentarze. A ten jeden rozwalił mnie totalnie:
rubin pisze:chyba jednak nie jest taka niedożywiona, jak niektórzy się martwią :)
Dobrze, że wchodzenie po schodach nie wymaga aż takiego angażowania mięśni brzucha albo ja mam je na tyle wytrenowane, że salwa śmiechu nie jest bolesna (a mogłaby, gdybym się śmiała stopami).

Nie jestem zmęczona, jakby się niektórym mogło wydawać. Raczej niedotleniona.

Tak naprawdę, to chciałam przekazać nagrodę pocieszenia osobie, która typowała 74, bo mogłam jeszcze ten jeden raz machnąć na koniec. Ale skoro nikt nie typował 73, to całą nagrodę przeznaczę dla pierwsze z typem 74. Był ktoś taki? A tak w ogóle to jak mniej więcej wygląda statystyka konkursu? Teraz chyba można zdradzić? Ile najmniej, ile najwięcej, jaka średnia i mediana, ile osób wzięło udział? Podajecie takie dane?

Fantastycznie, że Fredzio pojawił się na biegu (tak w środku i pod koniec) i będzie relacja, ale aż sama się boję na siebie patrzeć. Kuba fajnie zasuwał w swoich "nie-wiem-co-to-było-ale-dziurawe" skarpetach. Agata była niesamowita, ale znam ją już jakiś czas i mogę tylko banalnie powiedzieć: ja wiedziałam, że tak będzie.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Relacja pojawi sie pewnie dopiero późno wieczorem. To dużo materiału i trzeba dużą zrobić selekcję, żeby nie wyszło za długie, a pewnie i tak ze 20 minut wyjdzie.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MEL. pisze:Tak naprawdę, to chciałam przekazać nagrodę pocieszenia osobie, która typowała 74, bo mogłam jeszcze ten jeden raz machnąć na koniec. Ale skoro nikt nie typował 73, to całą nagrodę przeznaczę dla pierwsze z typem 74. Był ktoś taki? A tak w ogóle to jak mniej więcej wygląda statystyka konkursu? Teraz chyba można zdradzić? Ile najmniej, ile najwięcej, jaka średnia i mediana, ile osób wzięło udział? Podajecie takie dane?
W takim wypadku zwycięzcą zostaje Mirek Bijoś, który jako pierwszy wytypował taki wynik.

W zabawie udział wzięło 76 osób.
Najmniejsza wartość - 11 wejść,
Największa wartość - 504 wejścia ;)
Średnia to 62 wejścia
Mediana - 52,5
jang
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja typowałem 66
Aby tylko nogi nieśli...
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Remus pisze:Największa wartość - 504 wejścia ;)
Przybijam wirtualną "piąteczkę".
jang pisze:Ja typowałem 66
Ci, którzy mnie znają mieli zdecydowanie łatwiej w konkursie, ale i tak niełatwo. Sky is the limit.
ODPOWIEDZ