Mizuno - z Allegro
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Fredzio,zwróciłeś uwagę na to JAKIE wkładki są w tych butach?!
Nie masz słów zachwytu,jak rozumiem?
Napisz coś kiedy już je wypróbujesz.Kilka osób przyznaje się do zakupu Mizuno,ale prawie nikt nie opisuje swoich wrażeń z biegania w tych butach...
Nie masz słów zachwytu,jak rozumiem?
Napisz coś kiedy już je wypróbujesz.Kilka osób przyznaje się do zakupu Mizuno,ale prawie nikt nie opisuje swoich wrażeń z biegania w tych butach...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja biegałem w Wave Legend. Bardzo dobre, tylko nie dla mnie. Powaznie. Super wygodne, miękkie - ale ponieważ to buty motion-control - uznałem, że są dla mnie zbyt ograniczajace ruch stopy na boki.
W tych Mercury będę biegał dopiero jak się cieplej zrobi.
A wkładdki - ni ezwróciłem uwagi. Na co mam zwrócić uwagę?
W tych Mercury będę biegał dopiero jak się cieplej zrobi.
A wkładdki - ni ezwróciłem uwagi. Na co mam zwrócić uwagę?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aha - a co do rabatu który otrzymałem.
Oczywiście otrzymałem go dlatego, że napisałem do Pani Izy, że info na jej temat znalazłem na BIEGAJZNAMI.PL.
Jest to GLOBALNA STRONA O BIEGANIU tworzona przez środowisko Bydgosko-Trójmiejsko-Bawarsko-Opolsko (chyba?)- Światowe - znakomita strona o bieganiu !!!! Polecam !!!!
Oczywiście otrzymałem go dlatego, że napisałem do Pani Izy, że info na jej temat znalazłem na BIEGAJZNAMI.PL.
Jest to GLOBALNA STRONA O BIEGANIU tworzona przez środowisko Bydgosko-Trójmiejsko-Bawarsko-Opolsko (chyba?)- Światowe - znakomita strona o bieganiu !!!! Polecam !!!!
- Krystian88
- Wyga
a ja tam czekam na nowa dostawe u p.Izy
- wese
- Stary Wyga
Pierwszy raz kupowalem u Izy , i napewno nie ostatni.Kupilem buty WAVE IGNITE , but juz jest wyprofilowane i jakby mowiacy "bierz mnie " biegaj ze mna .Amortyzacja i jakas lekkosc , ktorej nie doznalem biegajac w NB,FILA,ASICS .Zakupilem tez koszulke tej firmy -startowa.Szkoda ze niema do kompletu spodenek
wese
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie zapominaj Fredzio o Wroclawiu!Quote: from FREDZIO on 10:48 am on Jan. 22, 2004
Aha - a co do rabatu który otrzymałem.
kledzik
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No tak zapomniałem, dzięki Wrocławiowi przynzjmniej wiadomo, zę buty biegowe powinny byc za małe.
A zatem poprawiam:
Dostałem rabat na MIZUNO dzięki WWW.BIEGAJZNAMI.PL.
Jest to GLOBALNA STRONA O BIEGANIU tworzona przez środowisko Bydgosko-Trójmiejsko-Bawarsko-Wrocławsko- Światowe - znakomita strona o bieganiu !!!! Najlepsza!!!!
[size=0.5] Dobrze ? [/size]
A zatem poprawiam:
Dostałem rabat na MIZUNO dzięki WWW.BIEGAJZNAMI.PL.
Jest to GLOBALNA STRONA O BIEGANIU tworzona przez środowisko Bydgosko-Trójmiejsko-Bawarsko-Wrocławsko- Światowe - znakomita strona o bieganiu !!!! Najlepsza!!!!
[size=0.5] Dobrze ? [/size]
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Chyba i ja sie szarpne na takie buciki. Pani Iza doradzila mi legend. Mam pytanko, czy biegal juz ktos moze w NB i potem w Mizuno? Czy rozmiarowka sie pokrywa? Poprosze o wskazowki, wielkie dzieki
TT Szczecin
- wese
- Stary Wyga
Niesztuka jest cos kupic , ale wyciagnac wlasciwe wnioskki.I do takowych doszedlem po przebiegnieciu ponad 100 km w trzy dni w butach Mizuno WAVE IGNITE .Amortyzacja dobra (euforia pierwszych kilometrow minela) niewiem czemu ale lewy but mi czlapie caly czas - chyba nie dlatego ze jestem przedstawicielem Klubu Czlapaka Pedziwiatr.Te buty nadaja sie tylko na dni sloneczne , woda jak i snieg wnikaja w stopy jak nic.Testowalem je tylko na asfalcie gdzie byly kaluze troche sniegu generalnie temperatura +5-10 .Dobra strona tej marki jest bardzo sztywna holewka chyba niespotykana w innych firmach.Musze nadmienic ze cala zime biegalem po traktach lesnych , a przejscie na asfalt przeszedl bezbolesnie.Sznorowki raz zasznurowane nie rozwiazuja sie .Wspaniala jest wkladka ale tokoledzy wczesnej juz zachwalali.Nastepnymi butami beda oczywiscie buty firmy Mizunooooooo ,ale z tej nieco wyzszej polki.
wese
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
tak sie zachwycacie tymi butami ze wlasnie pisze list do pani izy...to maja byc pierwsze moje buty do biegania i ....za cholere nie wiem co zrobic z rozmiarem... jakos niejestem przyzwyczajony do kupowania butow w ciemno szczegolnie ze "zbieralem" nanie 4 miesiace.
moje tipi twoim tipi
- wese
- Stary Wyga
Pani Iza ci wyjasni doradzi wszystko jak trzeba.Ten zachwyt nad butami tej marki jest ze wszech miar uzasadniony, produkt pierwsza klasa.Dzisiaj zaliczylem znowu 30 km asfaltu i zero skutkow ubocznych w kolanach itd.Napewno nie inwestujesz w ciemno , badz pewien .
wese