Jakich serwisów treningowych i programów używacie!
- Kwiat
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Co do Runtastic to rejestrując się na pocztę o2 i otrzymaniu na krzynkę maila aktywującego konto zawarta w nim grafika nie była podlinkowana... natomiast rejestrując się na Gmail ta sama grafika prowadziła już do linku aktywującego owe konto. Lekka parodia.
- harti
- Zaprawiony W Bojach
mam pytanie..
zainstalowałem sobie wczoraj SportTracks..
i analizuję niedzielne poranne bieganie..
gdy wgrałem wcześniej trening z garmina do garminconnect to pokazał że było 20,41 km i średnia biegu 4'26
http://connect.garmin.com/activity/342782712
coś mi się nie zgadzało w trakcie biegu, wiedziałem że garmin zjadł mi co jakieś 100-150 m.. wtedy średnia wypadałaby 4'25..
wgrałem plik .tcx do SportTracks i teraz pokazuje mi że dystans wynosił 20,57 km.. średnia całego biegu 4'24.. pierwsze 10 km po 4'23, drugie tak samo.. ostatnie 570 m w tempie 4'41 (zgadza się bo wtedy właśnie zaczęła boleć łydka i odpuściłem)
skąd ten ST wie jaki dystans wyszedł realnie?
zainstalowałem sobie wczoraj SportTracks..
i analizuję niedzielne poranne bieganie..
gdy wgrałem wcześniej trening z garmina do garminconnect to pokazał że było 20,41 km i średnia biegu 4'26
http://connect.garmin.com/activity/342782712
coś mi się nie zgadzało w trakcie biegu, wiedziałem że garmin zjadł mi co jakieś 100-150 m.. wtedy średnia wypadałaby 4'25..
wgrałem plik .tcx do SportTracks i teraz pokazuje mi że dystans wynosił 20,57 km.. średnia całego biegu 4'24.. pierwsze 10 km po 4'23, drugie tak samo.. ostatnie 570 m w tempie 4'41 (zgadza się bo wtedy właśnie zaczęła boleć łydka i odpuściłem)
skąd ten ST wie jaki dystans wyszedł realnie?
-
- Stary Wyga
To wynik innych algorytmów wykorzystywanych przez aplikacje do wyznaczenia przebytego dystansu
-
- Rozgrzewający Się
Nie chcę zakładać kolejnego wątku, więc szybkie pytanie, szukałem ale nie mogę znaleźć, która z aplikacji umożliwia ustawienie własnych interwałów (endomodo ma wpisane jakieś interwały, ale nie można ich modyfikować) zależy mi na tym abym mógł ustawić sobie zakres tępa oraz czasu i po przekroczeniu założonej prędkości informowało mnie dźwiękiem.
-
- Rozgrzewający Się
Przecież w Endomodo możesz sobie tworzyć własne interwały. Ja używam Runtastic który wg mnie jest lepszy i też ma taką opcję. Zakresy tempa ustawia się gdzieś w ustawieniach programu i wtedy mamy info czy zwolnić czy przyspieszyć.