Witaj,
miło mi, że ktoś zagląda do mojego starego wątku:usmiech: rzeczywiście, troszkę zmieniło się w Pabianicach - można częściej zobaczyć biegające osoby pojedynczo lub w małych grupkach, do Szczecina za daleko ( w zeszłym roku biegaliśmy maraton w Dębnie - do korony maratonów ), w Pile 2 lata temu - w tym roku może będziemy. W Poznaniu będziemy na pewno ( ja z Michałem robimy koronę i został nam Poznań i Warszawa). Jak będziesz w Pabianicach zapraszam na wspólny trening. W tym tygodniu zamówiliśmy koszulki klubowe - cena 60 zł z nadrukiem klubu i imieniem, jak byś był zainteresowany to podaję Ci adres poczty do Rafała, który to organizuje - rafal.a@koronapabianice.pl
Pozdrawiam i życzę sukcesów i zadowolenia z biegania.
Marek.
PABIANICE
- AdamKobi
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44:06
- Życiówka w maratonie: brak
Pod koniec lipca dam znać na PW w sprawie wspólnego treningu. Co do koszulki dzięki za propozycje ale uważam, że fajnie byłoby najpierw pojawić się na jakimś trening, poznać wszystkich potem do drużyny dołączyć i reprezentować jej barwy Przez okres studiów biegam ze znajomymi pod szyldem AWFu bo tak się umówiliśmy. Jak tylko wrócę to miło mi będzie dołączyć do Korony.
Wytrwałości w dążeniu do celu.
Pozdrawiam Adam
Wytrwałości w dążeniu do celu.
Pozdrawiam Adam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Witam,
strona w budowie, na Rudzkiej Górze biegamy w środy i czasami w piątki.
Zapraszam.
Marek 512 100 416
strona w budowie, na Rudzkiej Górze biegamy w środy i czasami w piątki.
Zapraszam.
Marek 512 100 416
żyj tym oddechem, który maratończyk zna...
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
Jestem pod wielkim wrażeniem ilości osób obecnie biegających w Pabianicach Z prawdziwej biegowej pustyni jakimi Pabianice były przez wiele lat najpierw ruszył Azymut a teraz Korona. Dodając do tego kilkanaście osób biegających z "wolnej stopy" jest Nas w Pabianicach już naprawdę sporo. Przy okazji Maratonu łódzkiego było ponad 50 osób zapisanych na liście startowej Naprawdę miło mija się biegające osoby po ulicach miasta (lub tez częściej pozamiejskich duktach ) Ciekawe czy to tylko moda czy coś co zagości na dłużej W każdym bądź razie widok osób biegnących na tyle spowszedniał, że już może nie patrzą na Nas jak na kogoś kto postradał zmysły