Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
- Ejdem
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48m15s
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli nie wpływa to w żaden sposób na ew. szybkość rozpatrywania gwarancji? W sklepie stacjonarnym idę i oddaje i nie muszę bawić się w wyslki. Chyba, że wysyłka do serwisu Garmina jest przez za pomocą kuriera i na ich koszt.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Przez sklep masz 2 x dłużej.
- zukow2
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:00
- Życiówka w maratonie: 2,52,20
Jak mi nie zwrócą kasy i oddadzą zegarek to mogę Ci zrobić promocjeEjdem pisze:Tak przy okazji....
Czy lepiej kupić przez internet taniej o kilka groszy czy w sklepie stacjonarnym by w razie co łatwiej było z gwarancją? Chociaż z tego co widzę cena 1899 (z paskiem) to raczej standard.
Próbował ktoś negocjacji ceny? :-D

Szafa Biegacza i http://szafabiegacza.com/
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam jestem zadowolony, tylko raz mi się zblokowało tętno i kadencja w profilu bike.
Co do trasy maluje pięknie, jadąc rowerem po prostu jest malowana idealnie.
Co do trasy maluje pięknie, jadąc rowerem po prostu jest malowana idealnie.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Smart czy every second Bardziej baterie zjada? Wczoraj po 50min biegu ubylo 7% dzis w trybie every po godzinie ubylo 4%. Moze nareszcie bateria wytrzyma Te 15h, moze ma byc every second.
Czym sie ruznia Też zapisy?
Po okolo 9h bateria pokazuje 55%
Czy w takim razie jest cos nie tak z trybem HIKE czy poprostu trzeba uzywac trybu zapisu gps every second.
Czym sie ruznia Też zapisy?
Po okolo 9h bateria pokazuje 55%
Czy w takim razie jest cos nie tak z trybem HIKE czy poprostu trzeba uzywac trybu zapisu gps every second.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 50:20
a ja się zastanawiam czy dla zwykłego biegacza startującego w zawodach ten zegarek nie jest przesadzony?zegarek dla ultrasa tak, dla triatlonisty tak, ale dla biegacza pokonującego tygodniowo ok 50 km?... a z drugiej strony z Garminów najbardziej mi się teraz podoba zewnętrznie... rozsądnie myśląc powinienem wybrać 310, która jest solidniejsza ale na co dzień bym jej nie założył ale kosztuje z pasem niecałe 1000 zł teraz... co radzicie? bo naczytałem się i już zupełnie nie wiem...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Widzę, że jesteś dobrze zorientowany zarówno w cenach jak i możliwościach poszczególnych modeli. Więc teraz musisz sobie te cechy zestawić w jakiejś tabelce i zdecydować jakie są TWOJE priorytety. Tu nie ma co doradzać, bo każdy ma inne preferencje.struś pędziwiatr pisze:a ja się zastanawiam czy dla zwykłego biegacza startującego w zawodach ten zegarek nie jest przesadzony?zegarek dla ultrasa tak, dla triatlonisty tak, ale dla biegacza pokonującego tygodniowo ok 50 km?... a z drugiej strony z Garminów najbardziej mi się teraz podoba zewnętrznie... rozsądnie myśląc powinienem wybrać 310, która jest solidniejsza ale na co dzień bym jej nie założył ale kosztuje z pasem niecałe 1000 zł teraz... co radzicie? bo naczytałem się i już zupełnie nie wiem...
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Nie no tak to nie ma chyba nikt
zrób reset
może się coś skrzaczyło.