w zimie gdy się zamoczą to już w ogóle może być nie fajnie. raczej nie biegałbym w tym po kałużach

regularnie wpadam do wody biegając po plaży zimą, nie żeby specjalnie, ale częsciej mi sie to zdarza niz latemMama Kin pisze:mnie się źle biegało w tych najtańszych ekidenach, zrezygnowałam z nich. jutro wybieram się do lidla obczaić te goreteksy, bo zeszłej zimy parę razy wpadłam w kałuże i potem tak mi się średnio biegło z mokrymi nogami
Bieganie na środkach przeciwbólowych jest jednym z najgorszych pomysłów.Karola199 pisze:noc miałam straszna przez endometrioze mam nadzieję że da mi pobiec. a jak nie to tabletki przeciwbólowe i heja
Sprawdź z taką skarpetą, w jakiej biegasz. Nie kombinuj, bo się odcisków nabawisz. Buty biegowe powinny być nieco większe niż normalnie, tak średnio mniej więcej o 0,5-1 rozmiar.Karola199 pisze:byłam w lidlu kupiłam buty. teraz w domu wydają się jakby za duże. no ale jak mi nie podpasują to zawsze mąz może je nosic bo to męski model. albo jeszcze sprawdze z jakaś gruba skarpetką.