podoabją mi się ćwiczenia z cyklu 'siły biegowej'
można prosić o przykład jakichś domowch ćwiczeń siłowych?
co polecacie

Nie skorygowałem. Konsekwentnie wyrażam swój pogląd.Rolli pisze:No to fajnie ze skorygowałeś swoje wypowiedzi.
No ! Poważna zawodniczka się zarejestrowałaola.zieminska pisze:bardzo fajna i ciekawa seria artykułów
podoabją mi się ćwiczenia z cyklu 'siły biegowej'
można prosić o przykład jakichś domowch ćwiczeń siłowych?
co polecacie?
Jesteś politykiem?yacool pisze:Nie skorygowałem. Konsekwentnie wyrażam swój pogląd.Rolli pisze:No to fajnie ze skorygowałeś swoje wypowiedzi.
Siedlak1975 pisze:Dajcie już proszę spokój z tymi skipami. Nie o tym jest ten projekt.
W nowym roku życzę wszystkim wspaniałych dystansów. Dystansu do siebie, innych osób i ich poglądów.
Wracając do tematu.
Adam, dalej twierdzę, że treningi są zbyt słabe do obranego celu. Nie przekonuje mnie robienie "bezpiecznych" treningów bo świat nie kończy się w marcu. Maciek mając rodzinę, wymagającą pracę, znajomych itd czyli generalnie mało czasu postanowił poświęcić pięć dni w tygodniu na treningi plus basen, ćwiczenia itd. Szkoda tych kilku miesięcy, żeby potem powiedzieć no trudno nie udało się. Dla tego myślę sobie, że warto trochę zaryzykować i podkręcić treningi albo przesunąć start o miesiąc. Początek kwietnia to też super czas na łamanie rekordów.
Następna rzecz. Czy planujecie jakiś start kontrolny 5 może 10km? Na dzień dzisiejszy to chyba nie wiadomo nawet w którym Maciek jest miejscu
Dzięki. Już myślałem że można tylko czytaćAdam Klein pisze:Ale spoko, w końcu ten wątek po to jest, żeby komentować. NIe mogę teraz pisać więcej ale wieczorem wrzucę jakieś podsumowanie Maćka i plan na kolejny tydzień z komentarzem.