Komentarz do artykułu Premiera nowego magazynu dla biegaczy „RUN TIMES”!

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
banan85
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jest możliowość zamowienia prenumeraty od pierwszego numeru?
Jeśli tak to jak to wygląda? Otrzymam pierwsze 3 nr w jednej przesyłce?
New Balance but biegowy
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:27
Życiówka w maratonie: 3:24:39
Kontakt:

Nieprzeczytany post

banan85 - dosłownie 10 minut temu odpowiadałem na niemal identycznego maila skierowanego bezpośrednio do redakcji.
Odpowiedzi - dwa razy TAK.

W formularzu Prenumeraty masz możliwość wyboru pierwszego miesiąca prenumeraty i jako pierwszy jest styczeń tego roku, czyli pierwszy miesiąc w którym zaczął się regularny cykl wydawniczy RUN TIMESA.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
banan85
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziękuję bardzo za odpowiedz...chyba się skuszę i skorzystam z promocyjnej ceny
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Z miesiąca na miesiąc rozwijamy dział "do GÓRY nogami". Pojawia się w nim coraz więcej ciekawych artykułów i relacji. Patrząc na ten rozwój, możemy śmiało powiedzieć, że jest to teraz 2 w 1 - Miesięcznik dla biegaczy RUN TIMES i magazyn dla fanów górskich biegów "do GÓRY nogami".
do GÓRY nogami - okłaka.jpg
Szczegóły na stronie - www.runtimes.pl
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
degi
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

@Quentino. Kiedy zaczynacie rozsyłać pakiety na Cracovia Maraton? Mam się już zacząć martwić, czy jeszcze nie ;)? Z góry dzięki za odpowiedź!
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

degi - bać to się trzeba rozwolnienia biegnąc maraton na życiówkę...:-)

Jeszcze w tym tygodniu wszyscy, którzy wybrali pakiet startowy na Cracovię i Łódź, otrzymają maila z "procedurą rejestracyjną".

Do końca marca będzie też wysyłka innych nagród (pendrive'y, koszulki, książki). Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości, ponieważ przerosły nas WIELKIE liczby:-). Słowem, jest co robić!

Przy okazji, dziekuję za wszystkie pochlebne opinie i pomysły na przyszłe numery RUN TIMESA!

Z biegowym pozdrowieniem!
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wreszcie Kobieta na okładce.
Bardzo interesująca, doskonale wybiegana, zwłaszcza w górach.
Sporo medali i tytułów na koncie. Do tego sympatyczna, skromna i na dodatek "miła dla oka".

Bohaterką WYWIADU NUMERU w kwietniu jest...

www.runtimes.pl
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Wspomniałem wyżej, że czytamy RT we trzech? Od pierwszego numeru zakochaliśmy się w Gierapce (proszę się nie czepiać, pozwalam sobie na to zdrobnienie, bo uczucia nie znają zakazów i trudno je kiełznać kagańcem formalizmów nazywając Ją "Panią Gierappą"). Mamy nadzieję, że Redakcja nie zrobi nam już takich numerów, jak lutowy, w którym Gierapki w ogóle nie było. Z całym szacunkiem dla innych Autorów, ale RT bez Gierapki to jak mucha bez skrzydeł... Niby jeszcze bydle zipie, ale i tak wiadomo, że nie przeżyje do wieczora.

Za to marcowy numer - wspaniały! Gierapkowa "Biegowa lekcja pokory" pozostanie na długo w naszej pamięci. Mocne! Pot ściekający z czoła kapie z twarzy i spływa po plecach - i chyba nie popsuję nikomu lektury jeśli zdradzę, że w finale mamy "zmęczeniowe dolegliwości w lędźwiach". Jak to mawiała taka jedna koleżanka: Bierz mnie, demoluj, mów do mnie po niemiecku! Autorka skromnie deklaruje, że "lubi ten sport" i my, chłopaki z Woli, nie mamy co do tego żadnych wątpliwości. Ale nie myślcie sobie - jest też mowa o przesuwaniu swojej granicy na kolejny poziom, o stopniowym procesie i o reformie systemu penitencjarnego ("głowa pełna szalonych celi"), co wskazuje na dużą wrażliwość społeczną Felietonistki. To szczególnie cieszy, bo zbyt często osoby piszące o bieganiu tracą szerszą perspektywę i prezentują jakieś egocentryczne ckliwe emot-pierdoły dla korpogimazjalistów. Nie Gierapka! Jej twórczość ma walor prawdziwie ponadczasowy i uniwersalny. Bardzo dziękujemy za "Lekcję pokory" i czekamy z niecierpliwością na kolejne, niedalekie już spotkanie z Gierapką!

@ Quentino. Co z Cichym70? W stopce niby figuruje, ale w lutowym i marcowym numerze o Cichym cicho.

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

montalb - bardzo się cieszę, że czytasz. Umiejętność wielce pożądana i przydatna.
Fajnie, że wykorzystujesz ją do czytania RUN TIMESA. Miód na moje serce.

Dobrze też mieć swojego ulubionego autora. Ty masz autorkę, do której bardzo się przywiązałeś. Kolejna dobra wiadomość.

Cichy - parafrazując samego Cichego, mógłbym napisać "Cichego dawno nie było". Że o kotach nie wspomnę. Czekam z utęsknieniem na jego kolejny ciekawy tekst. Pewnie jeszcze trochę to potrwa, bo u Cichego sporo ważnych zmian w życiu.
Myślę jednak, że się w końcu doczekam, tak jak i Ty.

Czytanie we trzech - każdy orze jak może. W PRL-u był taki dowcip o tym dlaczego milicjanci chodzą we dwóch. Świat idzie do przodu, jak widać.

Z biegowym pozdrowieniem!
Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

cichemu ostatnio strasznie się wszystko napieprzyło, ale publicznie obiecuję, że jak naczelny mnie nie zbanuje to w kolejnym numerze będą ja i koty.
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Od wczoraj w POBORZE MOCY można zamówić BEZPŁATNY styczniowy numer RUN TIMESA w wersji elektronicznej.
100 stron dla biegaczy, górali, ultra biegaczy i początkujących triathlonistów.
Zamówienia na bezpłatny numer można składać na stronie www.runtimes.pl
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sezon biegowy zaczął się na dobre. Nasi Czytelnicy mają już za sobą pierwsze starty. Specjalnie dla Was przygotowaliśmy, zapowiadany wcześniej, RUNKING RUNTIMESA - formę zabawy i rywalizacji. Wyniki, które osiągają nasi Prenumeratorzy, są bardzo zróżnicowane. I bardzo dobrze, każdemu jego czas na mecie.

W ostatnią niedzielę, szczególnie zaszalał Mezo, którego biegowe boje opisujemy na łamach RUN TIMESA. Pisałem o jego przygotowaniach do łamania trójki w STOPIE REDAKTORA w kwietniowym wydaniu RT.
W Poznaniu, po cichu liczyłem, że Mezo zbliży się do mojej życiówki z czasów, gdy jeszcze zakładałem buty biegowe - 1:25:26...taaa...przegiął i to mocno - 1:23:23.
W listopadzie ubiegłego roku przyjąłem Patronat Medialny i Mentalny, nad Jego łamaniem 3h.
Na Orlenie różnie może być, ale mam nadzieję, że będzie mniej "szczwany" niż łamacze trójki w Rotterdamie.

Szczegóły RUNKINGU RUNTIMESA - https://www.facebook.com/MagazynRUNTIMES
RUNKING RUNTIMESA.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Quentino
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

MEZO!!!

Trójka połamana z 1,5 minutowym zapasem! GRATULACJE!!!

2:58:20!!!
Awatar użytkownika
mariuszbugajniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37.29
Życiówka w maratonie: 2.59.02

Nieprzeczytany post

No i niestety, trzeba będzie jesienią poprawić jego czas... :bum:
10km - 37.08 / 21km - 1.23.18 / 42km - 2.59

KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

W listopadzie nie postawiłbym na to swojego drugiego śniadania w obawie że pół dnia będę chodził głodny :echech:

Brawa dla Jacka! Ale i dla Nagora, no i dla pomysłodawcy tego idiotycznego, nie mającego szans powodzenia przedsięwzięcia! :bum:
ODPOWIEDZ