Garmin f305

Kris1970

Nieprzeczytany post

Wczoraj po założeniu opaski z pulsometrem nie miałem odczytu tętna na wyświetlaczu F305ki.
Wymieniłem baterię na nową i nie przyniosło to żadnego rezultatu. W opcji Ustawienia-Ogólne-Akcesoria- Heart rate Monitor raz jeszcze włączyłem czujnik tętna i włączyłem opcje szukaj urządzenia ale nic tym nie wskórałem. Może ktoś wie jaka jest przyczyna?
PKO
Keram
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:04
Życiówka w maratonie: 5:12

Nieprzeczytany post

Kris1970 pisze:Wczoraj po założeniu opaski z pulsometrem nie miałem odczytu tętna na wyświetlaczu F305ki.
Wymieniłem baterię na nową i nie przyniosło to żadnego rezultatu. W opcji Ustawienia-Ogólne-Akcesoria- Heart rate Monitor raz jeszcze włączyłem czujnik tętna i włączyłem opcje szukaj urządzenia ale nic tym nie wskórałem. Może ktoś wie jaka jest przyczyna?
Pasek zwilżyłeś wodą?
Obrazek
Kris1970

Nieprzeczytany post

Jasne zawsze tak robie przed treningiem
Keram
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:04
Życiówka w maratonie: 5:12

Nieprzeczytany post

To ja się poddaję..w zeszłym roku miałem to samo.Zakładałem bez zwilżenia bo po kilku minutach w upale i tak pot robił swoje:)..nagle brak wskazań.Serwis na to,że czasem warto zamoczyć..trzy dni nic i nagle od tamtej pory(odpukać) "widzą" się.
Obrazek
Kris1970

Nieprzeczytany post

Ok. Ponoć F305 tak mają. Dzięki za info
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kris1970 pisze:Ok. Ponoć F305 tak mają. Dzięki za info
wcale tak nie mają. Bral kontaktu zegarka z opasca w każdym pulosmetrze w 95 % przypadkach to słaba bateria w opasce badź zegarku.

Tompoz
Tompoz
Kris1970

Nieprzeczytany post

I w F305 nowa i w opasce.
Awatar użytkownika
Apau
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1h1min
Życiówka w maratonie: marzenie

Nieprzeczytany post

Gdzie znajde tego Garmina w poblizu Katowic tak zeby z kims rozsądnym porozmawiac na jego temat? Decathlony lub GoSporty go mają?
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

widziałem kiedyś 1 sztukę w Decathlonie, w GoSporcie nigdy z kolei. najlepiej to zadzwonić do Azymutu do Warszawy - oni sprzedają go masowo - z 3letnią gwarancją - ja kupiłem u nich
Awatar użytkownika
Apau
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kupić to pewnie tam kupię, natomiast wcześniej chciałem go przymierzyć i obejrzeć, zastanawiam się jak taki "budzik" będzie wyglądał na moim nadgarstku... no i skąd te gabaryty, musze poszukać gdzie tam schowana jest kukułka. :hahaha:
Dodatkowo zapytam jeszcze - jest gdzieś strona gdzie tabelarycznie zestawione są modele forrunnerów tak by szybko zorientować się co który może. A jeśli nie potrzebowałbym pomiaru tętna to który forrunner ma wszystkie cechy 305tki za wyjątkiem tętna?
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

205

i moim zdaniem to jest najlepsiejsza ze wszystkich opcja. którą notabene sam dumnie posiadam :D
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Apau pisze:Kupić to pewnie tam kupię, natomiast wcześniej chciałem go przymierzyć i obejrzeć, zastanawiam się jak taki "budzik" będzie wyglądał na moim nadgarstku... no i skąd te gabaryty, musze poszukać gdzie tam schowana jest kukułka. :hahaha:
Dodatkowo zapytam jeszcze - jest gdzieś strona gdzie tabelarycznie zestawione są modele forrunnerów tak by szybko zorientować się co który może. A jeśli nie potrzebowałbym pomiaru tętna to który forrunner ma wszystkie cechy 305tki za wyjątkiem tętna?
ne rezygnuj z pomiaru tętna kupuj 305 nic dodac nic ując

Tompoz
Tompoz
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

olej tętno do niczego nie jest to potrzebne, oszczędź kasę, kupuj 205.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
Apau
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Co osoba to opinia... sam nie wiem, w sumie jeszcze większy mętlik mam niż przed zadaniem pytania.
Wolałbym go jednak obejrzec wczesniej gdzies w okolicach Katowic ale nie wiem gdzie, na Kosciuszki w Sklepie Biegacza nie prowadzą garmina.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://www.garmin.com/pl/sklep
Polecam 305. Biegam z nią, jeżdżę na rolkach. Tętno, prędkość, tempo- co tylko zaprogramujesz i trenujesz :spoczko:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ