Garmin f305
Wczoraj po założeniu opaski z pulsometrem nie miałem odczytu tętna na wyświetlaczu F305ki.
Wymieniłem baterię na nową i nie przyniosło to żadnego rezultatu. W opcji Ustawienia-Ogólne-Akcesoria- Heart rate Monitor raz jeszcze włączyłem czujnik tętna i włączyłem opcje szukaj urządzenia ale nic tym nie wskórałem. Może ktoś wie jaka jest przyczyna?
Wymieniłem baterię na nową i nie przyniosło to żadnego rezultatu. W opcji Ustawienia-Ogólne-Akcesoria- Heart rate Monitor raz jeszcze włączyłem czujnik tętna i włączyłem opcje szukaj urządzenia ale nic tym nie wskórałem. Może ktoś wie jaka jest przyczyna?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:04
- Życiówka w maratonie: 5:12
Pasek zwilżyłeś wodą?Kris1970 pisze:Wczoraj po założeniu opaski z pulsometrem nie miałem odczytu tętna na wyświetlaczu F305ki.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:04
- Życiówka w maratonie: 5:12
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wcale tak nie mają. Bral kontaktu zegarka z opasca w każdym pulosmetrze w 95 % przypadkach to słaba bateria w opasce badź zegarku.Kris1970 pisze:Ok. Ponoć F305 tak mają. Dzięki za info
Tompoz
Tompoz
- Apau
- Wyga
- Życiówka na 10k: 1h1min
- Życiówka w maratonie: marzenie
Gdzie znajde tego Garmina w poblizu Katowic tak zeby z kims rozsądnym porozmawiac na jego temat? Decathlony lub GoSporty go mają?

- goldie77
- Zaprawiony W Bojach
widziałem kiedyś 1 sztukę w Decathlonie, w GoSporcie nigdy z kolei. najlepiej to zadzwonić do Azymutu do Warszawy - oni sprzedają go masowo - z 3letnią gwarancją - ja kupiłem u nich
- Apau
- Wyga
Kupić to pewnie tam kupię, natomiast wcześniej chciałem go przymierzyć i obejrzeć, zastanawiam się jak taki "budzik" będzie wyglądał na moim nadgarstku... no i skąd te gabaryty, musze poszukać gdzie tam schowana jest kukułka. 
Dodatkowo zapytam jeszcze - jest gdzieś strona gdzie tabelarycznie zestawione są modele forrunnerów tak by szybko zorientować się co który może. A jeśli nie potrzebowałbym pomiaru tętna to który forrunner ma wszystkie cechy 305tki za wyjątkiem tętna?

Dodatkowo zapytam jeszcze - jest gdzieś strona gdzie tabelarycznie zestawione są modele forrunnerów tak by szybko zorientować się co który może. A jeśli nie potrzebowałbym pomiaru tętna to który forrunner ma wszystkie cechy 305tki za wyjątkiem tętna?

-
- Zaprawiony W Bojach
205
i moim zdaniem to jest najlepsiejsza ze wszystkich opcja. którą notabene sam dumnie posiadam :D
i moim zdaniem to jest najlepsiejsza ze wszystkich opcja. którą notabene sam dumnie posiadam :D
-
- Zaprawiony W Bojach
ne rezygnuj z pomiaru tętna kupuj 305 nic dodac nic ującApau pisze:Kupić to pewnie tam kupię, natomiast wcześniej chciałem go przymierzyć i obejrzeć, zastanawiam się jak taki "budzik" będzie wyglądał na moim nadgarstku... no i skąd te gabaryty, musze poszukać gdzie tam schowana jest kukułka.
Tompoz
Tompoz
-
- Zaprawiony W Bojach
olej tętno do niczego nie jest to potrzebne, oszczędź kasę, kupuj 205.
- Apau
- Wyga
Co osoba to opinia... sam nie wiem, w sumie jeszcze większy mętlik mam niż przed zadaniem pytania.
Wolałbym go jednak obejrzec wczesniej gdzies w okolicach Katowic ale nie wiem gdzie, na Kosciuszki w Sklepie Biegacza nie prowadzą garmina.
Wolałbym go jednak obejrzec wczesniej gdzies w okolicach Katowic ale nie wiem gdzie, na Kosciuszki w Sklepie Biegacza nie prowadzą garmina.

- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
http://www.garmin.com/pl/sklep
Polecam 305. Biegam z nią, jeżdżę na rolkach. Tętno, prędkość, tempo- co tylko zaprogramujesz i trenujesz
Polecam 305. Biegam z nią, jeżdżę na rolkach. Tętno, prędkość, tempo- co tylko zaprogramujesz i trenujesz