Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kwitka pisze:Kachita! Skad ty bierzesz takie filmiki ! O kuchnia! pan od podciągania ...uuuuu...mocny- az mi sie komputer zawiesił akurat jak włazil na krzesło!
:hahaha:
Ale po co właściwie twój komputer właził na krzesło ? :hejhej:
kwitka pisze:Zoltar- szacun! :taktak: takie czasy teraz ze własciwie to ryzykowałes zycie!wielka odwaga!!!
Hę ?! :ojoj:

No co Ty Kaśka, chyba żartujesz z tym ryzykowaniem życiem. Nie spodziewałem się, że dojdzie do "siłowego rozwiązania" w środku autobusu. Sytuacja nie wydawała mi się szczególnie groźna, że tak powiem mła zlekceważywszy przeciwnika. I to był poniekąd mój błąd. :jatylko: :hahaha:
kwitka pisze:a tak z innej beczki- ktos z was wybiera się na zimowe obozowanie????gdzie????
Ja się wybierałem do Wisły (Kachita m.in. też), ale Wisła została odwołana :echech:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
PKO
Awatar użytkownika
kwitka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:26
Życiówka w maratonie: 4:11:23

Nieprzeczytany post

No to jezeli mozecie zmienić terminy koniecznie pakujcie sie na Warmię!! Mazury- jak zwał tak zwał... :)
Awatar użytkownika
kwitka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:26
Życiówka w maratonie: 4:11:23

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: Ale po co właściwie twój komputer właził na krzesło ? :hejhej:
W celu własnie podciągnicia się :hej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Filmik mam z gugla - wpisałam "pullups for beginners" i stronka wyskoczyła jako pierwsza propozycja :)

A na obóz wybieram się do Kęt. Mazury niestety nie za bardzo pasują mi terminowo, a szkoda... Poza tym dojazd środkami masowej komunikacji z Wrocławia na Warmię/Mazury to jest dramat. No ale pomyślę nad tym jeszcze ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Poza tym dojazd środkami masowej komunikacji z Wrocławia na Warmię/Mazury to jest dramat.
To nie dramat, to przygoda :hej:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ten pan w kapelutku to nie jest jakiś Niemiec? Żegna się na koniec po niemiecku. Posuchaam co on tam plecie i 1 punkt podnoszenia na drążku, aby było łatwiejsze to co? Ważyć mniej, czyli zamienić fat na muskle, czyli tj mówiłam, Ty masz łatwiej na starcie :sss:
Ale ja nie o tym, kliknęłam na filmik jego tajemnicy szybkiego spalania fatu i tu Ci powiem, jedna rzecz mnie zaskoczyła (bo ten jego patent na stratę fatu składa się z 3 punktów)-że wypicie 2 szklanek wody przed każdym posiłkiem spowoduje, że będzie się tracić wagę 44% szybciej? :sss:
Kachita, kurde, co on ma z głosem, jakby ktoś go podduszał czy cuś no nie mogę :hahaha: :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I co Kachita, dzwonilas do Zbycha? :spoczko:
trzaskasz dzisiaj pullapy?
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Ale generalnie zdrowo nie będzie
No i dobrze, za zdrowo to też nie zdrowo, a i będzie co potem wypocić :hej:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas, też zauważyłam, że mówi na koniec po niemiecku, ale nie wiem, o co kaman, bo nie ma niemieckiego akcentu ;) A z tym głosem to pewnie krzywa przegroda nosowa, niektórzy tak mają. Miałam na studiach taką laskę od ćwiczeń z logistyki, że jak jej słuchałam, to miałam wrażenie, że się duszę, masakra. Przestałam przez to chodzić na ćwiczenia :jatylko:
I ten, dwie szklanki wody przed każdym posiłkiem piłam, jak żarłam te dziwne tabsy z Herbalife'u i faktycznie wtedy chudłam, ale nie wiem, czy to od tej wody, tabsów czy koktajli. Wiesz, żołądek masz w sumie pełen przez tą wodę, więc mniej się do niego mieści podczas posiłku ;) A czytałam u Matta Fitzgeralda, że nacisk jedzenia na ścianki żołądka inicjuje wysyłanie jakiegoś sygnału do mózgu, że już jest się najedzonym. Może coś w tym jest.

Gryzzelda, pan Zbyszek jest coś nieosiągalny, ale się nie przejmuję i opuszczam się na tym drążku (a raczej spadam z drabinki jak worek kartofli :bum: ). Wczoraj udało mi się zrobić całe 5 serii, więc jest git. Futryna na razie nawet nie trzeszczy, więc jest szansa, że wytrzyma.

rubin, niestety, 4 dni niezdrowego trybu życia dość mocno się na mnie odbije, im człowiek starszy, tym wolniej się regeneruje po takich ekscesach ;) Ale oj tam, oj tam, te parę razy w roku mogę się poświęcić :spoczko: Byle bym tylko nie wpadła na gupi pomysł popalania cudzesów :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:[rubin, niestety, 4 dni niezdrowego trybu życia dość mocno się na mnie odbije, im człowiek starszy, tym wolniej się regeneruje po takich ekscesach ;) Ale oj tam, oj tam, te parę razy w roku mogę się poświęcić :spoczko: Byle bym tylko nie wpadła na gupi pomysł popalania cudzesów :lalala:
Czasem trzeba dać ciało w odstawkę i zadbać o psychikę :hej: Równowaga musi być :oczko:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i wyruszyła Kaczita, na Północ, ku nieznanemu, zabierając ze sobą tylko rzeczy najniezbędniejsze jak np. złotą rybkę czy przebranie pirata. Kto wie co ją tam czeka, może przygoda a może sroga poniewierka... :echech: :bum:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, udanej zabawy!
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ode mnie też!
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

troloblog

Kupiłem sobie skakankę. Będę skakał (mam przynajmniej taki zamiar). Będę skakał na pohybel sąsiadom... ale będę skakał na bosaka... chociaż przy mojej wadze, niewiele im to pomoże... :bum:
Zainwestowałem w MegaBrandowy model z górnej półki... :oczko: Na załączonej ulotce napisane jest: "Trening sportowy może zakończyć się poważną w skutkach kontuzją. Ochraniacze nie wyeliminują kontuzji, mogą jednak zmniejszyć ich następstwa".
Obrazek

Edit (08-12-12):
Dzisiaj pierwszy raz w tym roku biegałem w temp. poniżej 0 st. C. Całkiem przyjemnie. Garmin uznał chyba, że należy mi się jakaś premia z tego powodu i doliczył mi 1km nie wiadomo dlaczego (nigdy mu się to wcześniej nie zdarzyło - no cóż nobody's perfect).
Tradycyjnie już :ojoj: spotkałem Wujka Edka (przytył stary Odyniec :bum: ) wraz z rodziną (locha i co najmniej dwa małe). Wujek Edek zmierzył mnie wzrokiem i nawet ruszył jeden krok w moim kierunku, nie wydając przy tym żadnego dźwięku. No więc z oczywistych powodów nie czekałem, aby się przywitać... bo... bo... akurat postanowiłem pobiec w przeciwnym kierunku kawałek sprintem... Ale dreszczyk emocji był :jatylko:
Btw. Nie jest to może wielkie odkrycie, ale zauważyłem, że jak dzik staje do ciebie bokiem albo staje bokiem i chrumka... to raczej nie szykuje się do konfrontacji a raczej planuje zwiać, natomiast jak ustawia się gwizdem na wprost ciebie... to lepiej znikać czym prędzej
:bum:
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O mamo, współczuję. :chlip: Mam nadzieję, że to nic poważnego, krwiak szybko się wchłonie i będzie dobrze. Ki czort, że tak na prostej drodze kurka... :niewiem:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ