damianRSm pisze:Witam,
od kilku dnie jestem szczęśliwym posiadaczem "5", dopiero się go uczę, jednak jest sprawa którą nie daje mi spać po nocach

,
Czy wam również Fenix 5 (z literkami lub bez) liczy kroki w czasie snu? co rano po przebudzeniu na liczniku mam +- 150 kroków,
czy poza garminconnect są gdzieś do pobrania gotowe plany treningowe (trochę szukałem ale nic sensownego),
dodam jeszcze tylko ze jest to moj pierwszy sportowy zegarek, wczesniej tylko nike+ w telefonie
Pozdrawiam
Czy nie lepiej bylo by kupic jakis prosty pulsometr ktory latwo sie obsługuje?
Mnie nawet do glowy nie wpadło aby patrzec czy sie biegało podczas snu, mam zamiar przez to powiedziec, ze mam gdzies te kroki dzienne.
Mnie to w ogole nie obchodzi, tak robie średnio 17 tys kroków. I co z tego jak mniej zrobie?
A aktywnych minut mam dzisiaj 1536, a ustawione na 650, i co z tego ze przebiłem i komu to potrzebne patrzenje czy te minut aktywne sie zapelnil.y?
Skoro jest sie sportowcem to zecz jasna, te liczby beda wysokie i beda rozne kazdego dnia, raz niższe a raz wyzsze.
Jesli jestes typem kanapowca i z niecheta ćwiczysz to moze tobie to sie przyda, zmotywuje, no nie wiem. Moze.
Ale wojownikiem trzeba sie urodzic.
Wysłane z mojego SM-T113 .