KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeszcze wrócę.....gdy zatęsknicie:)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
New Balance but biegowy
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Musiałeś straaaaaasznie daleko wyjechać Brat :) że tak długo masz zamiar wracać ;)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Z tego co pamiętam to w Skawinie w barwach BBL biegał nasz jeszcze ulubieńszy kolega Chester :)
Początkująca
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:45:50

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:Jeszcze wrócę.....gdy zatęsknicie:)

Tęsknimy :)

Ale Agnieszka i tak lepiej od Ciebie prowadzi ćwiczenia rozciągająco-relaksujące :P
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Musiałeś straaaaaasznie daleko wyjechać Brat :) że tak długo masz zamiar wracać ;)
noooooooooooooooo
nawet nie pytaj gdzie właśnie jestem...
a co do Początkującej...to Aga zawsze lepiej prowadziła zajęcia...tylko TY wpatrzona byłaś w mój tyłeczek i tego nie dostrzegałaś....(prawda??) tak jak Agulek79...

i czesio...
Bzium - Forever!!!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ajx pisze:Witam wszystkich! ;)

Jestem nowy na forum, więc wypadałoby się przedstawić.
Mam na imię Adam, 26 lat i mieszkam w Tarnowskich Górach.
Już od dłuższego czasu próbuję wziąć udział w treningach BBL ale zawsze znajduje się jakiś powód, przez który odkładam to postanowienie w czasie. Koniec z tym! Czas wziąć się w garść i ruszyć 4 litery ;)
Sam trochę biegam po łąkach i lasach w mojej okolicy, ale moje umiejętności biegowe są praktycznie na poziomie zerowym. Mam nadzieję, że dzięki Wam wkrótce się to zmieni.

Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę :D
a kolega się pojawił czy tylko obiecywał????
na TG taki piękny stadion masz....tylko zawsze tam wieje i można piłka w łeppppp dostać bo Ci kopacze Gwarkowi to omijają bramki szerokim łukiem...WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY , a Basia poczuła na twarzy:):):)
Bzium - Forever!!!

Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:a co do Początkującej...to Aga zawsze lepiej prowadziła zajęcia...tylko TY wpatrzona byłaś w mój tyłeczek i tego nie dostrzegałaś....(prawda??) tak jak Agulek79...

i czesio...
Aaaaaaaa, zauważyłeś? :D
wolfi pisze:Z tego co pamiętam to w Skawinie w barwach BBL biegał nasz jeszcze ulubieńszy kolega Chester :)
:jatylko:

dobra Wolfi, czego chcesz? :P
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A tam od razu co chcesz :) Damian się ze mnie śmiał ostatnio to wolę żebyś Ty wygrał ten wypaśny zegarek:)
ajx
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
ajx pisze:Witam wszystkich! ;)

Jestem nowy na forum, więc wypadałoby się przedstawić.
Mam na imię Adam, 26 lat i mieszkam w Tarnowskich Górach.
Już od dłuższego czasu próbuję wziąć udział w treningach BBL ale zawsze znajduje się jakiś powód, przez który odkładam to postanowienie w czasie. Koniec z tym! Czas wziąć się w garść i ruszyć 4 litery ;)
Sam trochę biegam po łąkach i lasach w mojej okolicy, ale moje umiejętności biegowe są praktycznie na poziomie zerowym. Mam nadzieję, że dzięki Wam wkrótce się to zmieni.

Pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę :D
a kolega się pojawił czy tylko obiecywał????
na TG taki piękny stadion masz....tylko zawsze tam wieje i można piłka w łeppppp dostać bo Ci kopacze Gwarkowi to omijają bramki szerokim łukiem...WIDZIAŁEM NA WŁASNE OCZY , a Basia poczuła na twarzy:):):)
Oczywiście, że się pojawił i jest bardzo zadowolony :D
Tak, ostatnio dużo pieniędzy włożyli w renowacje tego obiektu. A co do kopaczy to chyba celność im się poprawiła, bo awansowali do wyższej klasy rozgrywkowej ;)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Na facebooku KILKA ZDJĘC relacjonujących wczorajsze zajęcia. Nie wynika z nich, żebyśmy się przemęczali bieganiem...
Natomiast tutaj: KLIK,KLIK przypomnienie kilku ćwiczeń sprzed tygodnia. Chciałabym coś takiego publikować częściej dlatego proszę o konstruktywne uwagi: wszystko jasne? opis czytelny? anatomii za mało/za dużo/ w sam raz?
Miłej niedzieli:)
Początkująca
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze: a co do Początkującej...to Aga zawsze lepiej prowadziła zajęcia...tylko TY wpatrzona byłaś w mój tyłeczek i tego nie dostrzegałaś....(prawda??) tak jak Agulek79...

i czesio...
To aż tak widać ???

:P :P :P
Początkująca
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze: (...)
Natomiast tutaj: KLIK,KLIK przypomnienie kilku ćwiczeń sprzed tygodnia. Chciałabym coś takiego publikować częściej dlatego proszę o konstruktywne uwagi: wszystko jasne? opis czytelny? anatomii za mało/za dużo/ w sam raz?
Miłej niedzieli:)

Wg mnie, Aga, świetny, czytelny artykuł.
Nic dodać, nic ująć :)
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:A tam od razu co chcesz :) Damian się ze mnie śmiał ostatnio to wolę żebyś Ty wygrał ten wypaśny zegarek:)
Już tam chyba pisałem gdzieś wcześniej że z Damianem startowaliśmy w barwach BBLa, ale dzięki ;)

Jak tam poszedł Adventure Race? Nie dopatrzyłem się nigdzie wyników, a w sobotę widziałem jak ludzie śmigali w parach z plecakami w okolicy Muchowca :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rajd poszedł wybornie. Po pierwszym biegowym dniu mieliśmy trzecie miejsce w naszej kategorii MM, ale różnice minimalne. Więc drugi dzień rowerowy to była walka na maksa i zmusiła mnie do robienia takich dziwnych rzeczy jak jazda rowerem ponad 40 km na godzine, zeby nagle go rzucić i wbiegać sprintem na skarpę czy rozwiązywanie sudoku podczas szybkiego zjazdu leśną ścieżką :) Utrzymaliśmy 3 miejsce i pierwszy raz w w mojej krótkiej karierze stałem na podium :)

Jak ktoś lubi bieganie, rower, kajaki, pływanie, wspinaczkę, rolki, zadania logiczne i przede wszystkim nawigację i jest gotowy na różnego rodzaju niespodzianki to polecam rajdy, fajna zabawa.
Początkująca
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wolfi - GRATULUJĘ !!! :)
ODPOWIEDZ