UGP - Grupa Ursynowska
- madach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co jest Piro? To jedziesz na SBBP? Dziwne!
Ale powodzenia życzę. Trenuj, trenuj przyda się na Berlin
Ale powodzenia życzę. Trenuj, trenuj przyda się na Berlin
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Marcinku, co byś nie powiedział i tak jesteś krok do tyłu. Ty sobie leżysz i odpoczywasz, bo uważasz, że jesteś chory, a i tak wszyscy wiedzą, że się migasz!!! W Berlinie i tak Ci dokopię!!! Ja to mówię. Piro!!!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Ten Piro to ma zdrowie, co weekend wyskoki i jeszcze biega!
Jakie tempo jutro?!
Pedra nie było, bo miał bardzo krótką noc a wieczór męczący i nie dał rano rady zamaskować worów pod oczami, choć mu najlepszy krem i korektor dałam-ach ci faceci...
Jakie tempo jutro?!
Pedra nie było, bo miał bardzo krótką noc a wieczór męczący i nie dał rano rady zamaskować worów pod oczami, choć mu najlepszy krem i korektor dałam-ach ci faceci...
Często mniej oznacza więcej
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiaj z Bynem biegaliśmy ok 24 km po Kabatach, Byn oczywiście starał się forsować tempo ale nie pozwoliłem mu Pogoda do biegania dłuższych treningów była idealna... chłodno ale słoneczko świeciło.
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja też biegałam wczoraj 24, ale później (Wasze tempo uznałam z zbyt szybkie przy tym dystansie). Biegłam "trasą Ibexa" jak mawia Pedro, tylko trochę zmodyfikowaną. Widzieliśmy z balkonu Beatę jak wracała z porannego biegania-pozdrowienia!
Ibex-mamy pewne porachunki między sobą do wyrównaniania:bum:-poproszę o info na łebka lub cuzamen. A przy okazji najlepsze życzenia dla forumowego tauzenika! Trzymaj formę mimo upływu postów!
Ibex-mamy pewne porachunki między sobą do wyrównaniania:bum:-poproszę o info na łebka lub cuzamen. A przy okazji najlepsze życzenia dla forumowego tauzenika! Trzymaj formę mimo upływu postów!
Często mniej oznacza więcej
- beata
- Ekspert/Trener
O wy cwaniaki! Ładnie to tak z balkonu podglądać? Na szczęście nie uważam się za konkurencję, bo można by pomyśleć, że to jakiś spisek. A tak poza tym, to szkoda że nigdy nie widzicie mnie jak biegnę do lasu, bo wtedy moglibyście z tego balkonu skoczyć i biec ze mną, ale widocznie biegam za wcześnie. Czasem też przejeżdżam tamtędy na rowerze, ale wtedy pewnie przemykam za szybko, by mnie dostrzec. Pozdrowienia!
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Ja jutro znikam na jakiś czas.
Zaczynam trening koniec byczenia. Zaszywam się w lesie i oddaję rozkoszą biegania... za synem i tego prawdziwego.
Jeśli byłby do mnie potrzebny kontakt to przez Zulę albo na komórę.
Powodzenia, wytrwałości, braku przeszkód do biegania. Może spotkamy sie na Półmaratonie SBBP jeśli zdecyduję się wrócić i startować.
Chłopaki co w kwesti Szklarskiej - ustaliliście już termin i miejsce. My się piszemy , choć jeszcze nie wiadomo w jakiej konfiguracji. Może z najmłodszym biegaczem.
Pozdrawiam
Zaczynam trening koniec byczenia. Zaszywam się w lesie i oddaję rozkoszą biegania... za synem i tego prawdziwego.
Jeśli byłby do mnie potrzebny kontakt to przez Zulę albo na komórę.
Powodzenia, wytrwałości, braku przeszkód do biegania. Może spotkamy sie na Półmaratonie SBBP jeśli zdecyduję się wrócić i startować.
Chłopaki co w kwesti Szklarskiej - ustaliliście już termin i miejsce. My się piszemy , choć jeszcze nie wiadomo w jakiej konfiguracji. Może z najmłodszym biegaczem.
Pozdrawiam
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
Już Ci Zula podsyłam maila dotyczącego rozliczeńQuote: from zula on 4:45 pm on July 5, 2004
No tak, tak, a czyjemu sponsoringowi zawdzięczamy te wiktułały, które Twoja Basieńka tak dzielnie grilowała na SBBP?!
..................
Ale Zula!! Nie mam twojego maila!!
(Edited by Ibex at 3:23 pm on July 6, 2004)
Ibex
-
- Zaprawiony W Bojach
Uwaga, uwaga!! Dzsiaj na spotkaniu w Kabatach będzie silna grupa pod wezwaniem. Podzieli się ona na 2 części..... Część zawodniczą pod moim przewodnictwem z Pirem jako członek oraz grupa rekreacyjna pod przewodnictwem Madacha. Zapraszamy w okolicach 18.30
Ibex