małymiś pisze:Na Allegro masz A2 black. Na tej stronie tez jest także nie wiem jak patrzysz.
tak to a2. ale UWAZALBYM bo na ostatniej focie aukcji jest a1.
Polskiego jako takiego nie ma, jak sobie zrobisz sam tryby sportowe to możesz je nazwać po polsku. Najnowsza wersja aktualizuje się po podłączeniu do kompa także nie ma z tym problemu.Skoor pisze:doszedł, ale mam pytanie czy da się wgrać jakoś język polski? I jaka jest teraz najnowsza wersja softu?
Hmm... W moim Garminie treningi przesyłają się bezobsługowo. Nawet nie trzeba podpinać zegarka do komputera. Nie tak, jak w Suunto, gdzie trzeba jeszcze kabelek podłączaćSkoor pisze:Super jest to, ze podpinam zegar pod kompa a on sam sobie wszystko aktualizuje i przesyla treningi. Calkowicie bezobslugowo. Nie tak jak w Garminie gdzie wszystko trzeba bylo recznie wrzucac.
Wiem, ale ja patrze, ze swojej perspektywy jako posiadacza fr210 i ambita2. Wiem, ze inne modele garmina tez sa bezobslugowe, ba, nawet bezprzewodowe i obawialem sie tego kabelka bo chcialem wlasnie bezprzewodowo zrzucac treningi (pewnie pamietasz, a moze nie, ze bylem juz praktycznie zdecydowany na fenixa2) ale jak widac bez powodu, bo przeskok jakosciowy jest baaaaaaaardzo duzy.Piechu pisze:zależy w jakim garminieporównywanie FR210 do A2 jest "ździebko" bez sensu